Έπραξε το αυτονόητο ο ΠΑΟ Βάρδας

Πολύ ντόρο έχει δημιουργήσει η ομάδα της Βάρδας τις τελευταίες ώρες και βγάζει ένα απίστευτο κόμπλεξ απέναντι στο μεγάλο όνομα της κατηγορίας που είναι η Παναχαϊκή. Ίσως να έπεσε «βαριά» η «τεσσάρα» στο γειτονικό σωματείο που όπως όλα δείχνουν θα παλέψει μέχρι τέλους για την παραμονή του μαζί με τον Αίαντα Γαστούνης.

Παράλληλα, με αυτόν τον τρόπο χάνει και τους υποστηρικτές που έχει στην Πάτρα, αφού τα τελευταία χρόνια στο σύλλογο αγωνίζονται πολλοί Αχαιοί ποδοσφαιριστές με ότι αυτό συνεπάγεται. Τουλάχιστον σήμερα έπραξε το αυτονόητο. Ποιο ήταν αυτό; Oι Θωμάς και Ταρνάρης, δύο ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι είχαν παραχωρηθεί δανεικοί από την Παναχαϊκή προς το γειτονικό σωματείο επιστρέφουν, όπως ζήτησε επίσημα η Παναχαϊκή μετά τα όσα συνέβησαν στην Κυριακάτικη αναμέτρηση.

Η Βάρδα έπραξε το αυτονόητο, δεν έκανε καμία χάρη στην Παναχαϊκή. Tην ίδια ώρα οι «πράσινοι» χωρίς να έχουν πάρει το επίσημο «οκ» από την Παναχαϊκή, έχουν εντάξει στο δυναμικό τους τον Περικλή Πολίτη που αποτελεί «ξένο σώμα» από τους Πατρινούς.

Τελικά ο πρόεδρος του Διαγόρα Βραχνεΐκων, Χρήστος Λούβαρης βγαίνει αληθινός σε πολλά, αλλά ποιος τον άκουγε τότε;