Έρχεται για να μείνει… ο Ρομαϊκός Κάτω Αχαΐας

Στην απόκτηση τεσσάρων μεταγραφών (όπου πρόκειται για ποδοσφαιριστές “πολυτέλεια” για την Γ΄ Κατηγορία) προχώρησε η νεοσύστατη ομάδα του Ρομαΐκού Κάτω Αχαΐας. Για την ακρίβεια αποκτήθηκαν οι Βασίλης Κολτσίδας (Λέων Αλισσού), Βασίλης Μυλωνάς (Αχαϊκή), Γιώργος Μυλωνάς (Ηρόδοτος) και Ιωάννης Δρούσκας (Λέων Αλισσού).

Την περασμένη Κυριακή ο Ρομαϊκός έδωσε και το πρώτο του φιλικό στο γήπεδο του Λέων Αλισσού, όπου και επικράτησε κόντρα στον Πυρσό με 3-0 χάρις τα τέρματα των Δρούσκα (2) και Γιώργου Μυλωνά.

Αυτο που αξίζει να αναφερθεί είναι πως οι άνθρωποι της γύρω περιοχής έχουν “αγκαλιάσει” αυτή την νέα προσπάθεια που γίνεται από τους ανθρώπους του Ρομαΐκού που αγαπούν το ποδόσφαιρο με αποτέλεσμα στο πρώτο φιλικό της ομάδας ο κόσμος που παρευρέθηκε στο γήπεδο να είναι αρκετός, χειροκροτώντας την ομάδα.

Στο “τιμόν騔 της ομάδας βρίσκεται ο Γιώργος Αγγελόπουλος ο οποίος την προηγούμενη σεζόν κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Β΄ Κατηγορία με τον Ατρόμητο Λάππα και έχει την “στόφα” που χρειάζεται έτσι ώστε να οδηγήσει τον Ρομαϊκό στα υψηλά στρώματα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Μετά την λήξη του προχθεσινού φιλικού κόντρα στον Πυρσό το κλίμα ήταν εξαιρετικό με τους ανθρώπους του Πυρσού, να ευχαριστούν τον Ρομαϊκό για την φιλοξενία η οποία ήταν άριστη σε όλη την διάρκεια της.

Τέλος την φετινή σεζόν οι άνθρωποι της ομάδας έχουν θέσεις υψηλούς στόχους, καθώς θέλουν να δουν τον σύλλογο μέσα στον αγωνιστικό χώρο να αποδίδει εξαιρετικό και δημιουργικό ποδόσφαιρο με στόχο αρχικά την τετράδα και εν συνεχεία την άνοδο στην Β΄ Κατηγορία.

Πρόεδρος της ομάδας είναι ο Βασίλης Καμπούρης, αντιπρόεδρος ο Αναστάσης Μπέτης, γενικός γραμματέας ο Λάμπρος Μπατζαλής και ταμίας ο Ζαχαρίας Τσαρκίνης.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς