Έρχονται νέες προσθήκες, κοντά σε κίπερ

Τουλάχιστον άλλες πέντε με έξι μεταγραφικές κινήσεις ετοιμάζει η ομάδα της Παναχαϊκής σε μια προσπάθεια να «κλείσει» με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ρόστερ της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι «κοκκινόμαυροι» έχουν ως μεγάλο τους στόχο να κάνουν άλλες 5-6 μεταγραφές τύπου Χαντί, με τις επαφές τους να είναι σε καθημερινή βάση πολύ έντονες. Χρειάζονται παίκτες με εμπειρία που θα μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα της Πάτρας στη νέα μεγάλη προσπάθεια που θα κάνει στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Ο Γιάννης Μπουρλάκης και ο Κώστας Τεγούσης ήταν δύο τέτοιες περιπτώσεις, αφού είναι δύο παίκτες που έχουν παραστάσεις από Β΄- Γ΄ Εθνική. Ένα από τα θέματα που «καίει» είναι η απόκτηση ενός έμπειρου κίπερ που θα συνθέσει την «τριάδα». Ο Αλέξανδρος Μπαμπούνης και ο νεαρός Θόδωρος Γεωργόπουλος της σχολής ποδοσφαίρου Παναχαϊκής είναι οι δύο πορτιέρο μέχρι στιγμής.

Υπήρξε έντονη φημολογία τις τελευταίες ώρες για την επιστροφή του Κωνσταντίνου Καπούταγλη, αλλά δεν επιβεβαιώνεται από τη διοίκηση, ενώ επαφή φέρεται πως έγινε με τον γκολκίπερ, Δημήτρη Πολίτη. Ο Πολίτης ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Πανιωνίου και ακολούθησαν κατά σειρά Ζάκυνθος, τα Χανιά , ο Παναιγιάλειος , ο Πανσερραϊκός , ο Απόλλων Πόντου, η Βέροια και η Καβάλα. Στο «κάδρο» σύμφωνα με πληροφορίες του patragoal.gr είναι και τερματοφύλακας που δεσμεύεται με ομάδα.

Οι προπονήσεις της ομάδας συνεχίζονται σε καθημερινή βάση στο γήπεδο της Αγυιάς. Ο τεχνικός μάλιστα Ζέλικο Κάλαϊτζιτς είναι πολύ ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του.