Έσπασε το αήττητο του Απόλλων Συνοικισμού η ΑΕ Αιγίου

Η ΑΕ Αιγίου έμελλε να είναι η πρώτη ομάδα που θα κέρδιζε τον πρωτοπόρο Απόλλων Συνοικισμού, αφού για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος του β’ ομίλου της Β’ Κατηγορίας, επικράτησε με 1-0 και ανάγκασε την ομάδα της Νικολέτας Ράπτη στην πρώτη της ήττα, παραμένοντας όμως στην κορυφή με 20 βαθμούς.

Αντίθετα οι “κιτρινόμαυροι” του Αιγίου πέτυχαν την 2η σερί νίκη τους, ανέβηκαν στην 5η θέση με 15 βαθμούς και βρίσκονται ήδη στην προνομιούχο πεντάδα που οδηγεί στα Play-Off.

Οι νικητές ήταν καθολικά καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα, με τον Απόλλωνα γενικά να κάνει μια κακή εμφάνιση. Σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Μπάσα στο 55′ λεπτό, στο μοναδικό τέρμα που έκρινε και την αναμέτρηση.

ΑΕ Αιγίου: Νικολόπουλος, Μεντζελόπουλος (60΄ Κόλα), Γκιζέλης, Γεωργακόπουλος, Μήτσης, Ε. Αϊντίν, Τζιαντομένικο, Αλεξόπουλος (86΄ Λάμκα), Σανδραβέλης (46΄ Γκραικιώτης), Α. Αιντίν, Μπάσα (86΄ Μούζος)

Απόλλων Συνοικισμού Αιγίου: Βουλιέρης, Ντόγια (70΄ Πετρόπουλος), Ράνγκα (59΄ Σανδραβέλης), Μετζάι, Κατσαρός, Κεφαλωνίτης (46΄ Τσαμολιάς), Θεοδωρακόπουλος (70΄ Παπασούλης), Δημόπουλος (46’ Χριστόπουλος), Λαλιώτης, Γ. Μαρής, Χ. Μαρής