Μια ανάσα από την κορυφή ο εκπληκτικός Αστέρας Λεοντίου

Την εντυπωσιακή του πορεία στο πρωτάθλημα του β’ ομίλου της Β’ Κατηγορίας, συνέχισε ο Αστέρας Λεοντίου, ο οποίος σημείωσε την 5η του νίκη στο πρωτάθλημα και εκμεταλλεύομενος την ήττα του Απόλλων Αιγίου, βρέθηκε στην 3η θέση με 18 βαθμούς και στο -2 από την κορυφή της βαθμολογογίας, όπου συγκατοικούν η ομάδα του Συνοικισμού Αιγίου και η ΑΕ Αρόης.

Αντίθετα ο Αστέρας Τέμενης έμεινε στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας και “μοιράζεται” με Απόλλων Εγλυκάδας και Άβυθο Αιγιαλείας την 10η θέση.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη μεγάλη στιγμή σε τετ α τετ που εξουδετέρωσε ο Μαργαλιάς, με τον Αστέρα Λεοντίου να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 13′ λεπτό με τον Καραθανάση, ο οποίος προωθήθηκε σε φάουλ κάνοντας από κοντά το 1-0.

Στο 78’ ο Μπαλασόπουλος εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Μαράτος κάνοντας το 2-0 και το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Πύργας στο 86’ με κοντινό τελείωμα.

Αστέρας Λεοντίου : Μαργαλιάς, Σωτηρόπουλος (46’ Κατσούρης), Παπαδάτος, Λιακόπουλος, Καραθανάσης, Καραπίτσος (90’ Κουρής), Ντουλάι, Μπάλλας (70’ Μαράτος), Σίψας (62’ Παναγιωτακόπουλος), Αβραμόπουλος (46’ Πύργας), Μπαλασόπουλος.

Αστέρας Τέμενης : Μπαλαφούτης, Λελούδας, Σέχι, Ζαφειρόπουλος (46΄ Ντοντάι), Οικονομόπουλος, Βαγγελάτος, Νικολακόπουλος (90΄ Σωτ. Κουτρουμπίνας), Ρότσκας, Γιαννόπουλος, Μανίκας, Π. Κουτρουμπίνας.