Μεγάλο διπλό και βαθμολογική ανάσα για την Άβυθο Αιγιαλείας

Η Άβυθος Αιγιαλείας πήρε μεγάλο διπλό μέσα στην Ζήρια επί του τοπικού Φοίνικα, φτάνοντας τους 10 βαθμούς και την 10 θέση της βαθμολογίας, εκεί που έχει για “συγκάτοικους” τον Απόλλων Εγλυκάδας και τον Αστέρα Τέμενης.

Αντίθετα ο Φοίνικας Ζήριας έμεινε στους 13 βαθμούς και την 8η θέση, την οποία μοιράζεται με τον Πανιώνιο/Αχιλλέα

Οι γηπεδούχοι είχαν την μεγάλη στιγμή να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ, όταν στα πρώτα λεπτά του αγώνα ο Καραϊνδρος αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι, με τον Χατζηαϊ να τον νικάει και να κρατάει το μηδέν για την ομάδα του.

Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν στο 25′ λεπτό να σκοράρου με τον Ευθυμίου και να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ, ενώ λίγο μετά είχαν και χαμένη ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματα τους σε δοκάρι του Σπηλιωτόπουλου.

Στο β’ μέρος ο Ευθυμίου κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της Αβύθου, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Κουμπέτσος, με τον Φοίνικα να καταφέρνει να μειώσει στο 70′ λεπτό με την κεφαλιά του Καραίνδρου, να έχει δοκάρι λίγο αργότερα με τον Τέρπο για την ισοφάριση αλλά τελικά να μην καταφέρνει να παίρνει κάτι από τον αγώνα.

Φοίνικας Ζήριας: Καρέλας, Αναστόπουλος, Χριστόπουλος, Κουκίδης (57΄ Γιάνναρος), Αγγελάκης, Γλωσσίδης (57΄ Νικολακόπουλος), Χρυσανθόπουλος, Δαλιάνης, Λούλια (75΄ Εργκι), Καραΐνδρος, Τέρπος.

Αβυθος Αιγιαλείας 2017: Χατζηάι, Λαμπίρης, Βλαχοσωτήρος, Φιλιππάτος, Γεωργόπουλος, Χρυσανθόπουλος, Καρβελάς, Κουμπέτσος (77΄ Κλουκινιώτης (λ.τ. 90΄ Κανελής), Σκανδάμης (77΄ Ρόζος), Ευθυμίου, Σπηλιωτόπουλος (85΄ Χυτήρης).