Ο τραυματισμός επισκίασε ένα από τα καλύτερα φετινά παιχνίδια

Ιδιαίτερα εντυπωσιακό ήταν το παιχνίδι του Σαββάτου στο γήπεδο του Πλαστήρα, ανάμεσα στην Θύελλα Αιγίου και την Αιγείρα/Ακράτα, στο οποίο σημειώθηκαν συνολικά 8 τέρματα, με τους Ακρατινούς να είναι οι τελικοί νικητές με 3-5 και να βρίσκονται στην 6η θέση της βαθμολογίας με 21 βαθμούς, ενώ οι Αιγιώτες να παραμένουν στην 11η και προτελευταία θέση με μόλις 4 βαθμούς.

Το γεγονός βέβαια που επισκίασε αυτό το πολύ όμορφο παιχνίδι, ήταν ο τραυματισμός στο 2′ λεπτό της αναμέτρησης του Χρήστου Αλέφαντου, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αλλά συγχρόνως χτύπησε άσχημα και στο δοκάρι, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να διακοπέί για περίπου 15 λεπτά και με ασθενοφόρο να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Αιγίου.

Ευτυχώς οι εξετάσεις εκεί δεν έδειξαν κάτι χειρότερο, εκτός από μερικά αναγκαία ράμματα και μια επαναληπτική εξέταση λόγω πρηξίματος γύρω από το μάτι.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Αιγείρα/Ακράτα πήρε όπως προαναφέραμε το προβάδισμα στο 2′ λεπτό με τον Αλέφαντο, ενώ στο 0-2 έγινε στο 42′ λεπτό με τον Δ. Μητρόπουλο.

Δύο λεπτά μετά η Θύελλα Αιγίου κατάφερε να ξαναμπεί στο παιχνίδι, όταν φάουλ του Διαμαντόπουλου, ο Μυλωνάς με κεφαλιά μείωσε σε 1-2, αλλά στις καθυστερήσεις του α’ μέρους (οι οποίες ήταν 13 λεπτά λόγω του τραυματισμού), ο Οικονομόπουλος μετά από πάσα του Μητρόπουλου, σκόραρε και πάλι για την Αιγείρα/Ακράτας, με το σκορ στο α’ μέρος να είναι στο 1-3.

Εκεί που όλα έδειχναν ότι η ομάδα του Φίλλιπα Σχοινά θα έχει ένα εύκολο απόγευμα, δύο γρήγορα τέρματα των Γκοτσόπουλου στο 47′ λεπτό και Τσέλα στο 49′ λεπτό, έφεραν το παιχνίδι στα ίσα και έδωσαν νέο ενδιαφέρον.

Ξάφνιασε η Θύελλα με την ένταση που ξεκίνησε το β΄ ημίχρονο, αφού μέσα σε δυο λεπτά είχε δυο γκολ κι έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Στο 63′ λεπτό της αναμέτρησης, ο πολύπειρος Ιωσήφ Λαμπρόπουλος με ωραία ατομική προσπάθεια, κατάφερε να δώσει εκ νεου το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, στο 68′ λεπτό ο Α. Μητρόπουλος σημείωσε το 3-5, ενώ λίγα λεπτά μετά ο Λαμπρόπουλος αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι το οποίο είχε κερδίσει ο Α. Μητρόπουλος και το οποίο απέκρουσε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Μετζελόπουλος.

Θύελλα Αιγίου: Μεντζελόπουλος, Αποστολόπουλος, Νικολάου, Ραυτόπουλος, Σωτηρόπουλος, Διαμαντόπουλος (74΄ Βαγενάς), Μυλωνάς, Κουρτάκης (82΄ Νικολακόπουλος), Κουνάβης (87΄ Ράμμος), Γκοτσόπουλος, Τσέλα (79΄ Ευσταθίου).

ΑΕ Αιγείρα/Ακράτα: Ντόι, Ταρνάρης, Οικονόμου, Μαχαίρας, Κουτρόπουλος, Λέσι, Νικολακόπουλος (92΄ Πέππα), Τζιαβάρας (46΄ Αγγ. Μητρόπουλος), Λαμπρόπουλος, Αλέφαντος (5΄ λ.τ. Οικονομόπουλος), Δ. Μητρόπουλος (80΄ Ν. Σταυρόπουλος).