“Έσπασε” το… ρόδι και ελπίζει η Παναχαϊκή

Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε. H Παναχαϊκή αγνοούσε τη λέξη “νίκη” από τις 29 Απριλίου του 2023. Οκτώ ολόκληρους μήνες, μετρώντας τη φετινή αγωνιστική σεζόν μόνο ισοπαλίες. Σήμερα, “έσπασε” το ρόδι κόντρα στο Γιούχτα επικρατώντας με 3-1 και ελπίζει βάσιμα σε παραμονή, αφού με την μεταγραφική ενίσχυση που έρχεται, θυμίζει κανονική ομάδα.

Ο κόσμος της Πάτρας μετά από καιρό γύρισε στο γήπεδο. Προύντζος, Μπάρετ και Ντέ Ολιβέιρα οι σκόρερ των Πατρινών, είχε “πληγώσει” την ομάδας της Πάτρας ο “πρώην” Βαγγέλης Αλεξόπουλος.

ΦΙΛΜ:

8′ ΓΚΟΛ: Λάθος συνεννόηση του Κολοβούρη με τον Μπάρετ, ο Αλεξόπουλος έκλεψε την μπάλα και πλάσαρε για το 0-1!

9′ Σουτ του Πατρινού σε κόρνερ ο Πρινιωτάκης! Νέο σουτ μπλοκάρει ο γκολκίπερ του Γιούχτα.

11′ Σκαστή κεφαλιά Μπαξεβάνου από το κόρνερ από δεξιά πάνω στη γραμμή ο Πρινιωτάκης

13′ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ: Τραορέ πάσαρε στον Προύντζο μέσα στην περιοχή, αυτός σούταρε η μπάλα βρήκε και σε αμυντικό του Γιούχτα και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1!

20′ ΠΕΝΑΛΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Ανατροπή του Τραορέ από τον Μπρους και πέναλτι για την Πατρινή ομάδα!

21′ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛ: Μπάρετ και 2-1 !

35′ Ευκαιρία για την Παναχαϊκή. Ο Τραορέ έκανε ωραία ενέργεια, άδειασε τον Πολυχρόνη και πριν προλάβει να δώσει στον Πατρινό, ο Θεοδωράκης έκοψε.

36′ Απευθείας φάουλ του Βρετού από αριστερά στη γωνιά της περιοχής, με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε ο Κολοβούρης.

48′ Σουτ Νοικοκυράκη, βρήκε στο Μπαξεβάνο, μπλόκαρε ο Κολοβούρης.

71′ Σέντρα Λιοφάγου με το δεξί από αριστερά, κεφαλιά Χριστόπουλου στον πρώτο χώρο, άουτ.

89′ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛ: 3-1 με τον Ντε Ολιβέιρα! Ο Χριστόπουλος στον Ντε Ολιβέιρα, στα δεξιά της περιοχής, έκανε κοφτή ντρίμπλα και με αριστερό διαγώνιο σουτ έκανε το 3-1!

Συνθέσεις:

Παναχαϊκή (Τάτσης): Κολοβούρης, Καραγιάννης (83′ Μούλντερ), Λιοφάγος, Μπάρετ, Μπαξεβάνος, Νάστος, Ζαμόρα, Μασούρας (66′ Ντε Ολιβέιρα), Προύντζος, Πατρινός (66′ Χριστόπουλος), Τραορέ (58′ Γαϊτανίδης).

Γιούχτας (Σουργιάς): Πρινιωτάκης, Γελαδάρης (62′ Λιποράσε), Κορνιλάκης (78′ Λώλης), Θεοδωράκης, Κωστανάσιος, Κόλα, Πολυχρόνης, Νοικοκυράκης (78′ Γιουσέφ), Βρετός (62′ Μπουτσάκης), Μπρους (62′ Κίσας), Αλεξόπουλος.

Διαιτητής: Παπαγεωργόπουλος (Αργολίδας)
Βοηθοί: Σταύρογλου (Αθηνών), Γκουριώτης (Αργολίδας)