Εύκολο απόγευμα για τον Παναιγιάλειο στο Αιτωλικό

Σε ένα απόγευμα που σχετικά κύλησε εύκολα για την ομάδα του Νίκου Μανούρα, με το σκορ να είναι 0-2 στο ημίωρο, οι Αιγιώτες έφτασαν στην 10η νίκη τους στο πρωτάθλημα, αφού επιβλήθηκαν με 1-4 της ΑΕ Μεσολογγίου, με πρωταγωνιστή τον Βαγγέλη Μακρή που σημείωσε χατ-τρίκ.

Στο 10′ λεπτό είχαμε την πρώτη καλή στιγμή για τους Αιγιώτες, με το σουτ του Μακρή να καταλήγει στην αγκαλιά του Δουλιώτη, ενώ στο 17′ λεπτό το καλό σουτ του Τσίπρα στην κίνηση πέρασε πάνω από τα δοκάρια της ΑΕ Μεσολογγίου.

Στο 22′ λεπτό ο Παναιγιάλειος άνοιξε το σκορ, όταν σε εκτέλεση κόρνερ του Τρέσα, ο Μακρής με γυριστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Δουλιώτη.

Στο 24′ ο Σανδραβέλης είχε καλή στιγμή για τον Παναιγιάλειο, ενώ στο 31′ λεπτό ο Μακρής με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διπλασίασε τα τέρματα της Αιγιώτικης ομάδας.

Στο 34′ ο Παναιγιάλειος είχε νέα καλή ευκαιρία με τον Βασίλτση, ενώ στο 38′ λεπτό ο ίδιος ποδοσφαιριστής πήρε την σέντρα του Σανδραβέλη, αλλά με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 39′ ο Δουλιώτης απέκρουσε με διπλή προσπάθεια τα συνεχόμενα σούτ του Τρέσα, ενώ στην συνέχεια ο Κοκκώνης έδιωξε από την γραμμή πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα, με τον Παναιγιάλειο να είναι εμφανώς καλύτερος από τους γηπεδούχους.

Με την έναρξη του β’ μέρους και συγκεκριμένα στο 50′ λεπτό, Μαυρόπουλος, Τρέσα και Μακρής “έκρυψαν” την μπάλα, με τον τελευταίο να σουτάρει αλλά τον Δουλιώτη να διώχνει σωτήρια σε κόρνερ.

Στο 54′ οι Αιγιώτες είχαν νέα καλή στιγμή με τον Τσίπρα να μην μπορεί να “σπρώξει” την μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 65′ λεπτό και τέσσερα λεπτά μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναιγιαλείου Β. Φλώρος, βγήκε ως αναγκαστική αλλαγή με τράβηγμα.

Στο 66′ λεπτό και στην πρώτη ουσιαστικά ευκαιρία των γηπεδούχων, ο Μιχαλόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χάμου, με το παιχνίδι να γίνεται από το “πουθενά” ντέρμπι.

Ο Παναιγιάλειος ανέβασε “στροφές” και στο 70′ λεπτό είχε καλή στιγμή, με το σούτ του Βασίλτση να διώχνει σε κόρνερ ο Δουλιώτης, ενώ στο 75′ λεπτό ο Βασίλτσης δέχθηκε την μπάλα μετά από ωραία ενέργεια του Τσίπρα, αλλά επιχείρησε εντελώς αδύναμο σουτ.

Στο 83′ λεπτό ο Παναιγιάλειος έδιωξε το οποιοδήπτε άγχος υπήρξε με την μείωση του σκορ από τους γηπεδούχους, αφού ο Μακρής με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι σημείωσε το 1-3, κάνοντας και ο ίδιος προσωπικό χατ-τρίκ.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Πίσπας με ωραία ενέργεια που ξεκίνησε από το κέντρο, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με πλασέ στην κλειστή γωνία του Δουλιώτη, έγραψε το τελικό 1-4.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Β. Παστρωμάς) : Δουλιώτης, Ε. Κοκώνης, Τριφιάτης, Κάκκος, Μπαλαμπάνης, Αυτζής, Πλαστήρας (60′ Ζαβιτσάνος), Κακιώνης (60′ Χαλαζιάς), Σπ. Κοκκώνης, Μιχαλόπουλος, Βαρούχος (60′ Κουφός)

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Ν. Μανούρας) : Χάμος, Μωραϊτης, Τακίδης (61′ Πίσπας), Μαυρόπουλος, Τσίπρας, Μακρής, Κοντοχρήστος, Σανδραβέλης, Λούκας (61′ Φλώρος / 65′ λ.τ. Θεοφανόπουλος), Τρέσα (61′ Κυριακίδης), Βασίλτσης (85′ Ξυνός)