Έτσι όπως τα έκανε, τρέχει και κάνει ενστάσεις!

Σε αγώνα Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, Παλιάμπελα-Τηλυκράτης είχαμε έκτακτο, παράνομο, ορισμό του εν λόγω αγώνα αυτού για να εκτίσει την ποινή του παίκτης του Τηλυκράτη. Η Παναχαϊκή όμως έμαθε τα όσα συμβαίνουν στην ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, κατέθεσε ένσταση και πέτυχε τη ματαίωση του αγώνα Κυπέλλου, στον οποίο θα εξέτιε μια αγωνιστική από τις πέντε, ο τιμωρημένος πρώτος σκόρερ του Τηλυκράτη, Αλμπέρτο Σιμόνι.

Η ιστοσελίδα lefkadapress.gr, αναδεικνύει το θέμα, καθώς εστάλλη έγγραφο στον Τηλυκράτη από την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και ενημερώνει για την ένσταση της Παναχαϊκής:

“Αναβλήθηκε ο σημερινός αγώνας Κυπέλλου του Τηλυκράτη με τον ΠΑΣ Παλιάμπελα που ήταν να διεξαχθεί στο Βόνιτσα στις 14.45 σήμερα έπειτα από καταγγελία – διαμαρτυρία της Παναχαϊκής στην ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας ότι ο αγώνας ορίστηκε σε χρονικό διάστημα 48 ωρών ενώ έπρεπε σύμφωνα με τον ΚΑΠ να έχει οριστεί 72 ώρες πριν.

Η ευθύνη προφανώς είναι και της ΕΠΣ και οι συνέπειες αγωνιστικές και μη πέφτουν στον Τηλυκράτη. Πάντως, απ ό,τι καταλαβαίνουμε, η Παναχαϊκή και στον ύπνο της Τηλυκράτη βλέπει θεωρώντας ότι μπορεί με κάθε τρόπο αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό να πετύχει τους στόχους της. Καλό θα ήταν η ΕΠΣ και η Επιτροπή Διοργάνωσης των αγώνων κυπέλλου να δώσουν εξηγήσεις για το συμβάν”.

Είναι “γάτα” από τη μία ο Πέτρος Σταθάκης και οι συνεργάτες του κοιτώντας το συμφέρον τους. Από την άλλη πολλοί φίλαθλοι το θεωρούν ως μικροπρέπεια και πως μικραίνει καθημερινά ο σύλλογος με τέτοιες ενέργειες. Δηλαδή, ο Σιμόνι και ο Τηλυκράτης Λευκάδας είναι τα φόβητρα της κατηγορίας, αν δεν μπορεί να κερδίσει η Παναχαϊκή;

Η ομάδα της Πάτρας οφείλει να κοιτάει τα του οίκου της. Στις αρχές του πρωταθλήματος γκρίνιαζε και είχε δημιουργήσει κλίμα για το διαιτητή του ματς με τους Λευκαδίτες και αγωνιστικά είχε ηττηθεί με 1-0, χωρίς να κάνει φάση, χάνοντας τότε και στο επικοινωνιακό κομμάτι.