Έχασε μέσα από τα χέρια της την πρώτη νίκη

Η Παναχαίκή έφτασε κοντά στην πηγή αλλά νερό δεν ηπιε, αφού ένα τέρμα του Μανιά στο 97′ λεπτό της αναμέτρησης, στέρησε από τους κοκκινόμαυρους την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Οι Ροδίτες μπήκαν αρκετά δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 6′ λεπτό το καλό σουτ του Μανωλάκη, μπλόκαρε εύκολα ο Κολοβούρης.

Η Παναχαϊκή απάντησε στο 13′ λεπτό με την κεφαλιά του Χριστόπουλου, ενώ στο 16′ λεπτό το απευθείας καλό φάουλ του Λεσαϊ πέρασε ελάχιστα άουτ από τα δοκάρια του Κολοβούρη.

Η Παναχαϊκή είχε νέα καλή στιγμή με τον Χριστόπουλο στο 30′ λεπτό, όταν σούταρε με δύναμη από δεξιά και ανάγκασε τον Σηφάκη σε εντυπωσιακή απόκρουση. Στην συνέχεια της φάσης οι κοκκινόμαυροι διαμαρτυρήθηκαν για χέρι του Τσάβου μέσα στην περιοχή, με το διαιτητή να λέει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στο 40′ λεπτό η Παναχαϊκή είχε τεράστια ευκαιρία, όταν σε εξαιρετικό φάουλ του Αποστολόπουλου η μπάλα βρήκε το δοκάρι του Σηφάκη.

Στο 55′ λεπτό η Παναχαϊκή κέρδισε πέναλτι με τον Χριστόπουλο, σε μια φάση που χτύπησε άσχημα από την σύγκρουση ο τερματοφύλακας του Διαγόρα Σηφάκης, ο οποίος έγινε και αναγκαστική αλλαγή και έφυγε με το ασθενοφόρο από το γήπεδο προς το Νοσοκομείο, με ολόκληρο το γήπεδο της Αγυιάς να χειροκροτεί τον αθλητή του Διαγόρα.

Αφού πέρασαν 10 ολόκληρα λεπτά, ο Αποστολόπουλος ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αυγερινού για το 1-0.

Στο 75′ λεπτό η σέντρα-σουτ του Χριστόπουλου πέρασε άουτ, ενώ στο 85′ λεπτό ο Κολοβούρης έδιωε με υπερένταση την σέντρα-σουτ του Μανωλάκη.

Η Παναχαϊκή δέχθηκε την ισοφάριση στο 97′ λεπτό, όταν ο Μανιάς με ψύχραιμο τελείωμα απέναντι στον Κολοβούρη, από πολύ καλή κάθετη του Λεσάι, πάγωσε την Αγυιά.

Παναχαϊκή (Γ. Τάτσης) : Κολοβούρης, Μούλντερ (43′ Ντε Ολιβέιρα), Μπάρετ, Λιοφάγος, Καραγιάννης, Νάστος, Γρηγορόπουλος (74′ Τόσκα), Μασούρας (90′ Μαρτίνεθ), Αποστολόπουλος (74′ Κυρσανίδης), Χριστόπουλος (90′ Ιατρούδης), Πατρινός

Διαγόρας Ρόδου (Θ. Γράφας) : Σηφάκης (61′ λ.τ. Αυγερινός), Τσάβος (80′ Αρίας), Μανωλάκης, Δημητρίου, Ιγκνάντοβιτς (87′ Ταχματσίδης), Μασούρας (46′ Μουντές), Τσιάντουλας, Πάρντο, Αντεσίνα (87′ Λούκιτς), Λεσαϊ, Μανιάς