Έχασε στον τελικό με ανατροπή η Μικτή Αχαΐας

Παρότι προηγήθηκε στο σκορ η Μικτή Αχαΐας με τον Ντεντόπουλο τελικά γνώρισε την ήττα με 2-1 από την ΕΠΣ Κοζάνης, παίρνοντας το ασημένιο μετάλλιο.

Η Αχαΐα μόλις στο 11ο λεπτό προηγήθηκε με 1-0 με απευθείας κόρνερ του Ντεντόπουλου, ύστερα από το τραγικό λάθος του γκολκίπερ Πάχη. Η Κοζάνη στο 44ο λεπτό έμεινε με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Αδαμόπουλο, ο οποίος ανέτρεψε τον Μυλωνά και ως τελευταίος παίκτης πήρε την κόκκινη κάρτα

Παρολ΄ αυτά και παρά την αριθμητική υπεροχή των Αχαιών, ο Κάτανος βρέθηκε μέσα στην περιοχή και έκανε με σουτ το 1-1, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Στο 51ο λεπτό πλήρης ανατροπή του σκορ με τον Τσιόκανο με σουτ μέσα από την περιοχή, με την ομάδα της Αχαΐας τελικά να μένει με την πικρία της δεύτερης θέσης.

Οι συνθέσεις:

ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ (Κ. Σωτηρόπουλος-Δ. Βαλσαμής): Λιακόπουλος, Παρασκευόπουλος (59′ Διαμαντόπουλος) , Παππάς, Ξηνταρόπουλος, Βαγενάς, Μπιρλής, Βερβίτας (51′ Σπανός), Τσερικλός (75′ Κανελλόπουλος) , Θεοφανόπουλος, Ντεντόπουλος (59′ Μαντάς) , Φλωράτος (41′ Μυλωνάς).

ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ (Γ. Παρασκευάς-Γιώργος Τσέπουρας): Πάζης, Ζάχος, Μπαλτζής, Βασιλειάδης, Αδαμόπουλος, Μηλιδώνης, Τσαραμανίδης (32′ Ανδρεόπουλος), Καραφουλίδης, Κωτίδης, Καλατσάνης (32′ Τσιόκανος), Κάτανας.