Έ(Χ)ασε την ευκαιρία για μια μεγάλη νίκη η Κ15 της Παναχαϊκής

Ισόπαλη με 3-3 αναδείχθηκε το πρωί του Σαββάτου η Κ15 της Παναχαϊκής απέναντι στην αντίστοιχη της ΑΕΚ, σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Στο 16′ λεπτό ο Φρατζεσκάκης με πλασέ άνοιξε το σκορ για την Ένωση, για να ισοφαρίσει για τους κοκκινόμαυρους ο Βιανέλλο στο 33′ λεπτό της αναμέτρησης.

Στο 35′ λεπτό ο Ποντίκης έδωσε και πάλι το προβάδισμα στους κιτρινόμαυρους, για να έρθει ο Βιανέλλο με ένα καταπληκτικό φάουλ στο 68′ λεπτό να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για να ισοφαρίσει και πάλι το παιχνίδι για την ομάδα του Δ. Κατριμπούζα.

Μάλιστα στο 75′ λεπτό οι κοκκινόμαυροι έκαναν και την ολική αναντροπή, όταν σε τετ α τετ με τον Βαζιντζάρη, ο Παπακωνσταντίνου έδωσε το προβάδισμα με 3-2, για να φτάσουμε στο 89′ λεπτό όπου με τον Αδάμου η Ένωση έφερε το παιχνίδι στα ίσα για το τελικό 3-3.

Το παιχνίδι παρακολούθησαν ο Πέτρος Σταθάκης, ο προπονητής της Παναχαϊκής Γιάννης Τάτσης, ο γενικός αρχηγός Χρήστος Μικές αλλά και ο Κώστας Σωτηρόπουλος.

Διαιτήτευσαν Ζήκος (Ωρολογάς – Αγγελόπουλος)

Παναχαϊκή Κ15 (Κατριμπούζας): Ανδρεόπουλος, Αλεξόπουλος (60′ Ανδρικόπουλος), Λινάρδος, Χριστοδουλόπουλος, Κόλλιας (47′ Ασπρούδης), Βιανέλλο, Τσαλπατούρος, Ναλπάντης (76′ Ρουμελιώτης), Σχινάς (47′ Ηλιόπουλος), Γασπαρινάτος, Παπακωνσταντίνου.

ΑΕΚ Κ15 (Αποστόλου): Βαζινταρής, Αρναούτης, Κουμουκέλης, Τσιπουρλιάνος (41′ Κατσαβός), Σαλτοριάδης (41′ Αδάμος), Στεργιαρόπουλος, Ποντίκης, Ρίννης (50′ Μπουζίκας), Ζούμπος (50′ Κολλιμάτσης), Μαρίνος (62′ Ταμπάκογλου), Φραντζεσκάκης.