Μόνος και πάλι στην κορυφή ο Άρης Πατρών (photos)

Μόνος πρώτος στην κορυφή του β’ ομίλου της Α’ Κατηγορίας, βρέθηκε και πάλι ο Άρης Πατρών, αφού πέρασε εύκολα το εκτός έδρας εμπόδιο του Αετού Ρίου και εκμεταλλεύομενος την ισοπαλία στο ντέρμπι του Κάνιστρας ανάμεσα στον Κεραυνό και το Πάτραι, οδηγεί και πάλι την κούρσα με 29 βαθμούς.

Αντίθετα η ομάδα του Ρίου παραμένει στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας με 6 βαθμούς, γνωρίζοντας την 8η ήττα της στο φετινό πρωτάθλημα.

Μόλις στο 5′ λεπτό ο Μίλτος Μητρόπουλος σκόραρε για ακόμα ένα παιχνίδι και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Νεντέλκοβιτς, ενώ πέντε λεπτά μετά ήρθε ο Γ. Σπανός να σημειώσει το 14ο τέρμα του στο πρωτάθλημα και να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας της πλατείας Ελευθερίας.

Στο 18′ λεπτό ο Λιμάτσι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3, “καθαρίζοντας” ουσιαστικά από πολύ νωρίς την υπόθεση νίκης για την ομάδα του, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να ισορροπήσουν στην συνέχεια και να αποφύγουν μια βαριά ήττα, κάτι που με τις αλλαγές το κατάφεραν, δεχόμενοι απλά ένα τέταρτο τέρμα λίγο πριν το τέλος από τον Νικολόπουλο, που είχε περάσει ως αλλαγή, για το τελικό 0-4.

Αετός Ρίου (Κατσαντούλας): Βρυώνης, Ντζάλας, Ζακυνθινός, Κωνσταντακόπουλος, Σάχι, Μπιρλής (37′ Ν. Ζέρβας), Πετράτος (61′ Σπανός), Μπόμπολας (37′ Κουλούρης), Φουρφουρής (55′ Μπισμπίκης), Καπαρός (37′ A. Ζέρβας), Κατσιούρας.

Άρης Πατρών (Νεντέλκοβιτς): Αναστασοβίτης, Πανάρετος (68′ Παρασκευόπουλος), Μενύχτας (78′ Καταρτζόπουλος), Σταθόπουλος, Φούφουλας, Γεωργόπουλος (68′ Τριανταφυλλόπουλος), Λιμάτσι (68′ Μαντάς), Μπούμπαλης, Σπανός, Μητρόπουλος (72′ Νικολόπουλος), Γεωργαντόπουλος.

ΦΩΤΟ : Δημήτρης Σαρρής