Έχει ό,τι χρειάζεται η Μονακό

Μάθετε τα πάντα για τις Στοιχημαν Προσφορές*

Ένα από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης είναι το Γαλλικό, το οποία εκκινεί για φέτος, στρέφοντας φυσικά όλα τα φώτα πάνω του. Παρασκευή σήμερα και ουσιαστικά η πρεμιέρα της Λιγκ 1 είναι στο ποδόσφαιρο το πιο σημαντικό γεγονός και με αυτό θα ασχοληθούμε.

Στο «Λουί Ντε», λοιπόν, η 3η στο περσινό πρωτάθλημα Μονακό, θα υποδεχθεί την πάντα επικίνδυνη Ναντ, με στόχο να κάνει μια θετική πρεμιέρα, τη στιγμή που στοχεύει και πάλι στην πρώτη 3άδα. Σέντρα στις 22:00.

Μονακό: Ήταν εξαιρετική η περσινή προσπάθεια της Μονακό στη Λιγκ 1, καθώς βρήκε μπροστά της την απίθανη Λιλ που πήρε και τον τίτλο, ενώ δύσκολα θα έφτανε τη Παρί. Από την άλλη, όμως, τις τελευταίες αγωνιστικές κατάφερε να περάσει τη Λυών και να μπει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Έτσι, ξεκίνησε φέτος με ένα πολύ καλό διπλό στην έδρα της Σπάρτα Πράγας και ουσιαστικά εξασφάλισε τη συμμετοχή της στα πλέι-οφ της διοργάνωσης, θέλοντας να επιστρέψει στους ομίλους. Δείχνει έτοιμη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με πολλές επιλογές στον πάγκο και τον Κόβατς να κάνει καλή δουλειά από τον πάγκο.

Ναντ: Με πολλές δυσκολίες ολοκληρώθηκε η σεζόν πέρσι για τη Ναντ, μιας και χρειάστηκε να κάνει ένα μεγάλο σερί στο φινάλε για να βγει από την επικίνδυνη ζώνη και να ολοκηρώσει στη 18η θέση. Εκεί, στα μπαράζ παραμονής/ανόδου, επιβλήθηκε σε διπλά ματς πολύ δύσκολα της Τουλούζ και τελικά έμεινε στη Λιγκ 1. Φέτος στοχεύει να αποφύγει αυτή την αγχωτική διαδικασία, όμως στα φιλικά της προετοιμασίας της έδειξε πως ακόμα δεν είναι έτοιμη, με πολλές αμυντικές αδυναμίες. Στο Μονακό θα παίξει αμυντικά και ό,τι καλύτερο βγει…

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η εικόνα των «Μονεγάσκων» την περασμένη Τρίτη ήταν πολύ καλή και μεστή, δείχνοντας πως είναι έτοιμη για τη φετινή σεζόν. Η Ναντ έχει δουλειά ακόμα, τουλάχιστον με όσα έδειξε στην προετοιμασία, θα πάρουμε το συνδυασμό του άσου με το under 4.5 στο 1.85 του Stoiximan.

Για περισσότερα προγνωστικά και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)