Ήταν πραγματική Θύελλα… (vid)

Σπουδαία νίκη σημείωσε η Θύελλα μέσα στην Ζαχάρω απέναντι στον Ολυμπιακό, αφού επιβλήθηκε με 3-0 και «σκαρφάλωσε» βαθμολογικά στους 26 βαθμούς.

ΦΙΛΜ:

Στο 13΄μακρινό φάουλ του Αδαμόπουλου, κατέβασε από το «Γ» της εστίας του ο Καπετανάκης  σε κόρνερ!

Στο 17΄ ωραία κεφαλιά ψαράκι του Κουνάβη, πέρασε σύριζα άουτ! Ενώ στο 24΄ κοντινή κεφαλιά του Κανάνι, έδιωξε εκπληκτικά σε κόρνερ ο Δημόπουλος, στην καλύτερη στιγμή της Ζαχάρως!

Στο 28΄ δυνατό φάουλ του Κατσιώλη, δύσκολα σε κόρνερ ο Δημόπουλος,  ενώ στο 29΄ ο Φ. Παναγόπουλος από το σημείο του πέναλτι δεν ,μπόρεσε να νικήσει τον Δημόπουλο!

Έκτοτε η Θύελλα βγήκε μπροστά, και ευτύχισε στο 43΄ να σκοράρει, όταν ο Ντίνος βρέθηκε μόνος αμαρκάριστος στη δεξιά πλευρά, και με «κεραυνό», «εκτέλεσε» τον Καπετανάκη(0-1)!

Στην επανάληψη η Θύελλα μπήκε δυνατά για να καθαρίσει τη νίκη, και αφού στο 62΄ο Κουνάβης έχασε μοναδική ευκαιρία μπαίνοντας από τα αριστερά και πλασάροντας σύριζα άουτ σε κενή εστία, στο 67΄ο ίδιος παίκτης πήρε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Καπετανάκη, ενώ έμπαινε μόνος και από πλάγια δεξιά! Το πέναλτι εκτέλεσε ο Βλασσόπουλος και 0-2!

Το τελικό 0- 3, διαμόρφωσε και πάλι στο 73΄ο κορυφαίος παίκτης της Θύελλας και του γηπέδου Βλασσόπουλος, με το ματς να τελειώνει εκεί, καθώς τα υπόλοιπα λεπτά ήταν τυπική διαδικασία!

Συνθέσεις:

Ολυμπιακός Ζαχάρως: Καπετανάκης, Γκούσκος (75′ Κύτταρης), Κατελούζος, Τσίτσος, Καπλάνης , Κατσιώλης, Πλαστουργός (76΄Παπαδόπουλος), Τζανέτος(70΄Μπιμπής),Κακολύρης(73΄Καλαντζής),  Παναγόπουλος , Κανάνι.

Θύελλα Πατρών (Σ. Πεφάνης)Δημόπουλος, Κωνσταντινίδης N.(λ. τρ. 55΄ Βασιλικόπουλος), Αδαμόπουλος(74΄Κούρτης), Δημητρίου, Νικολάου, Μπούμπαλης, Βλασσόπουλος, Βουτσινάς (67΄Πανίτσας), Ντίνος, Κωνσταντινίδης  Κ. , Κουνάβης (82΄ Λαζανάς).