Της έκλεψε νίκη και ελπίδες στις καθυστερήσεις (photos)

Σε μια σημαντική νίκη όπου θα την διατηρούσε σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη θέση έχασε μέσα από τα χέρια της η Θύελλα Πατρών καθώς δέχτηκε το τέρμα της ισοφάρισης από το ΑΠΣ Πάτραι (1-1) στο 93′ και μοιραία χάθηκαν οι ελπίδες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και τα μπαράζ της Γ Εθνικής.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Πάτραι χωρίς να έχει κάποιο βαθμολογικό κίνητρο αγωνίστηκε στα ίσα και κατάφερε στο 93′ να ισοφαρίσει και να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η αναμέτρηση από τα πρώτα λεπτά φάνηκε ότι θα είναι πολύ δυνατή καθώς υπήρχαν πολύ δυνατά μαρκαρίσματα με ένταση και πάθος από όλους τους ποδοσφαιριστές.

Η πρώτη σπουδαία ευκαιρία ήρθε στο 9′ όταν ο Κουτσαντώνης έκανε πολύ ωραία κάθετη πάσα στην πλάτη της άμυνας αλλά ο Σκουμής νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Φωτόπουλο.

Το σουτ του Θ.Βλασόπουλου στο 28′ κατέληξε πάνω απο τα δοκάρια.

Ενώ στο 45′ ο Φωτόπουλος απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ το σουτ του Αγουρίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 50′ ο Αγουρίδης έβγαλε την σέντρα από τα δεξιά ο Ντίνος στο δεύτερο δοκάρι “έσπασε” την μπάλα στο ύψος του πέναλτι και με πλασέ ο Σκουμής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Στο 57′ το σουτ του Κουτσαντώνη θα το αποκρούσει με 2η προσπάθεια ο Φωτόπουλος.

Ενώ δευτερόλεπτα μετά γύρισμα του Σκουμή από τα δεξιά τακουνάκι του Θ.Βλασόπουλου από το ύψος της μικρής περιοχής με τον Φωτόπουλο να αποκρούει για ακόμη μία φορά.

Στο 75′ ο Φωτόπουλος θα αποκρούσει το σουτ του Σκεπετάρη,για να έρθουμε στο 93ο λεπτό όπου ο Σουγλέρης με σουτ εντός περιοχής θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς για το τελικό 1-1.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης η διοίκηση του ΑΠΣ Πάτραι βράβευσε τον παράγοντα της Θύελλας Πατρών Τάκη Θανόπουλο για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Συνθέσεις :

ΑΠΣ Πάτραι (Νίκος Λουμπαρδέας) : Φωτόπουλος, Λεγάτος, Πιπεράκης (58′ Κανελλόπουλος), Δρουγούτης (31′ Ζέλος), Μανθόπουλος, Τασιόπουλος (46′ Δημόπουλος), Καράγιωργας (79′ Σπηλιωτόπουλος), Μπακάλης, Σουγλέρης, Ούτσικας, Γαβριήλ.

Θύελλα Πατρών (Βύρωνας Καραβίας) : Κουγιουμτζόπουλος, Κωνσταντινίδης, Μιχαλόπουλος (87′ Θανόπουλος), Ν.Βλασόπουλος, Κατριβέσης, Αγουρίδης, Θ.Βλασόπουλος (73′ Σκεπετάρης), Κουτσαντώνης (78′ Αδαμόπουλος), Ντίνος, Πανίτσας, Σκουμής (87′ Κούρτης).

Δείτε εδώ πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση

Επιμέλεια : Βύρωνας Ξυπολιάς