Κόλλησαν στο (Χ) οι γυναίκες του Ίκαρου Πετρωτού

Σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 16η αγωνιστική της Β Εθνικής του 2ου ομίλου Ίκαρος Πετρωτού και MSL FC έμειναν στο 0-0 και στην λευκή ισοπαλία.

Σε μια αναμέτρηση όπου βαθμολογικά δεν είχε κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς ο Ίκαρος Πετρωτού είχε μόνο μαθηματικές ελπίδες για την κατάληψη της 1ης θέσης το παιχνίδι κυμάνθηκε σε μια μέτρια αγωνιστική κατάσταση που σημαδεύτηκε όμως από την άστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ίκαρου Πετρωτού στο 96′ και την ευκαιρία να κλέψει ουσιαστικά την νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Από την άλλη πλευρά η γειτονική MSL FC ήταν αυτή που ουσιαστικά έχασε 2-3 ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ ενώ στο τέλος όλη η ομάδα πανηγύρισε σαν νίκη την απόκρουση της Βραζιλιάνας τερματοφύλακας Grazi Souza η οποία αποσόβησε την εκτέλεση πέναλτι της Τσαραντάνη και κράτησε το παιχνίδι στο 0-0.

Η πρώτη καλή ευκαιρία της αναμέτρησης ήταν από πλευράς φιλοξενούμενων όταν στο 13′ η Moraes De Souza έβγαλε πολύ ωραία μπαλιά στην πλάτη της άμυνας η Παπαδογεώργου νικήθηκε στο τετ α τετ από την Ψάλτη και εν συνεχεία το πλασέ της κατέληξε αουτ.

Στο 30′ το μακρινό σουτ της Τσαραντάνη κατέληξε πάνω από τα δοκάρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 51′ φάουλ της Τσάμη από τα δεξιά με την Grazi Souza να κάνει ασταθής απόκρουση και την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι και εν συνεχεία να καταλήγει κόρνερ.

Στο 58′ καταπληκτική μπαλιά της Σταυροπούλου στην πλάτη της άμυνας η Παπαδογεώργου πρόλαβε την έξοδο της Ψάλτη αλλά το πλασέ θα καταλήξει αουτ.

Ενώ ίδια κατάληξη θα έχει ξανά η προσπάθεια της Παπαδογεωργου πέντε λεπτά αργότερα σε διπλή προσπάθεια από την ίδια.

Στο 70′ η Ψάλτη θα αποκρούει το σουτ της Μόκκα.

Για να έρθουμε στο 96′ και στην τελευταία στιγμή της αναμέτρησης όπου η Πουρνιά εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά και η Grazi Souza στην έξοδό της σύμφωνα με τον Διαιτητή της αναμέτρησης χτύπησε αθλήτρια του Ίκαρου με αποτέλεσμα να καταλογίσει το σημείο του πέναλτι μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες από τους ανθρώπους των φιλοξενούμενων καθώς ισχυρίζονται πως υπήρχε επιθετικό φάουλ στην τερματοφύλακα τους.

Την εκτέλεση ανέβαλε η Τσαραντάνη αλλά η Grazi Souza απέκρουσε στην αριστερή της γωνία και κράτησε το μηδέν μηδέν μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Πλέον απομένουν ακόμη δύο αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος,ο Ίκαρος Πετρωτού βρίσκεται στην 2η θέση με 32 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική θα ταξιδέψει στην Καλαμάτα για να αντιμετωπίσει την Πατίστα ενώ από την άλλη πλευρά η MSL FC βρίσκεται στην 5η θέση με 22 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τις Τίγρεις.

Συνθέσεις :

Ίκαρος Πετρωτού (Αντώνης Ζήκος) : Ψάλτη, Τζουρά (73′ Α.Ράικου), Παπακυριαζή, Ε.Ράικου, Τσαραντάνη, Συρμή, Μούκα (73′ Θανοπούλου), Τσάμη, Κρίκη, Σπηλιοπούλου (73′ Γαρουφαλή), Πουρνιά.

MSL FC (Γιάννης Γουλής) : Grazi Souza, Βασιλείου, Χριστοπούλου, Μόκκα, Άρβαλη, Σταυροπούλου, Παπαδογεώργου, Βρανά-Τριανταφύλλου, Πετσίνη (66′ Ροζάκη – 94′ Πολύζου), Παπαϊωάννου, Moraes De Souza.

Δείτε εδώ πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση

Επιμέλεια : Βύρωνας Ξυπολιάς