Αήττητος στον δεύτερο γύρο ο εκπληκτικός Αχιλλέας Καμαρών

Χωρίς ήττα στον β΄ γύρο στον 2ο όμιλο της Β΄ Κατηγορίας είναι μόνο ο Αχιλλέας Καμαρών, γεγονός που τον έχει οδηγήσει στο παρά ένα από την πρώτη θέση (-1) από τον Αστέρα Λεοντίου. Το συγκρότημα του Φώτη Φιτσιάλου έχει συνολικά στον δεύτερο γύρο 7 νίκες και 5 ισοπαλίες, ενώ την Κυριακή κόντρα τους νεανικούς Πετεινούς οι “πράσινοι” μπορούν να διευρύνουν το σερί τους.

Σε πιθανή ισοβαθμία του Αχιλλέα με τον Ηρακλή Πατρών οι “πράσινοι” υπερτερούν, αφού έχουν ισάριθμες νίκες κόντρα στον γηραιό.

Χθες, η ομάδα του Φιτσιάλου πήρε τη νίκη 2-0 από τον Απόλλωνα Αιγίου, σκοράροντας μέσα σε δυο λεπτά τα γκολ που έκριναν το παιχνίδι.

Στο 28΄ με πέναλτι που κέρδισε ο Πέτσι ευστόχησε για το 1-0 ο Ραμαντάνης και στο 30΄ ο Μπούρδος έκλεψε από τους αντιπάλους και διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αχιλλέας έχασε πέναλτι που κέρδισε ο Χύσα και εκτέλεσε άουτ ο Ασημακόπουλος.

Συνθέσεις:

Αχιλλέας Kαμαρών: Μερκούρης, Τσαμτσούρης, Χίσα, Σπανός, Ασημακόπουλος, Τσίρος (69΄ Μούκας), Πέτση, Ραμαντάνης (88΄ Καττές), Μπούρδος (88΄ Σωτηρόπουλος), Καρέλας, Κανάγιας (71΄ Μπαλαφούτης).

Απόλλων Αιγίου: Πετρόπουλος, Μητσόπουλος (85΄ Χριστόπουλος), Ράνγκα (58΄ Σανδραβέλης), Χίλα, Τρακαδάς, Κεφαλωνίτης (74΄ Λαμπρόπουλος) , Κατσαρός (74΄ Ντόγια), Μετζάι (46΄ Παπασούλης), Λαλιώτης, Παλαιολογόπουλος, Λαμπίρης.