Αίολος Αγυιάς: Επιτυχημένη ολοκλήρωση του 1ου Κολυμβητικού Αγώνα Swim Start

Σε ανακοίνωση του Αθλητικού Ομίλου Αίολος Αγυιάς, αναφέρονται τα εξής:

Με χαρά το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου Αίολος Αγυιάς ενημερώνει για την ολοκλήρωση του πρώτου Κολυμβητικού Αγώνα «Swim Start» για παιδιά ηλικίας 6 έως 8 ετών. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή, 11 Ιουνίου 2023, στο εθνικό κολυμβητήριο Πάτρας «Ολυμπιονίκης Αντ. Πεπανός».

Ο 1ος Κολυμβητικός Αγώνας «Swim Start» αποτέλεσε μια πρωτοβουλία του Συλλόγου που σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έθεσε ως στόχο την προώθηση της κολύμβησης στα παιδιά και την ενθάρρυνση της σωματικής δραστηριότητας από μικρή ηλικία.

Συνολικά στον αγώνα της Κυριακής αγωνίστηκαν 169 κολυμβητές και κολυμβήτριες από τα εξής σωματεία:

ΑΟ ΑΙΟΛΟΣ ΑΓΥΙΑΣ
ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
ΑΣ ΑΚΡΟΣ
Ν.Ε. ΠΑΤΡΩΝ
Ν.Ο. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
Ν.Ο. ΠΑΤΡΩΝ

Οι παραπάνω αθλητές αγωνίστηκαν σε όλα τα αγωνίσματα της Κολύμβησης (Ελεύθερο, Ύπτιο, Πρόσθιο και Πεταλούδα) προσφέροντας συγκινήσεις και πλούσιο θέαμα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες, γονείς, προπονητές, εθελοντές καθώς και όλα τα ναυταθλητικά σωματεία που μαζί με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωση αυτού του χαρούμενου αθλητικού γεγονότος. Η συμμετοχή και η υποστήριξή όλων ήταν ζωτικής σημασίας για την επιτυχία του αγώνα και για την προώθηση της κολύμβησης στα παιδιά.

Tο Δ.Σ του Αιόλου Αγυιάς έπειτα από την πρώτη επιτυχημένη αυτή διοργάνωση αγώνων κολύμβησης που πραγματοποίησε σε συνδυασμό με τη χρόνια ενασχόληση του μέσω των ακαδημιών, συνεχίζει να δεσμεύεται για την προώθηση του αθλήματος και την υποστήριξη των νέων αθλητών.

Σας ευχαριστούμε για τη στήριξή σας και ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε ξανά στο μέλλον για ακόμα περισσότερες αθλητικές εμπειρίες.