Αδίκησε τον εαυτό του ο Πυρσός

Μια άσχημη πορεία με την δυναμική του ρόστερ έχει πραγματοποιήσει την φετινή χρονιά στη Β΄ Κατηγορία ο Πυρσός, καθώς βρίσκεται στην 14η θέση με 3 βαθμούς σε 6 αγωνιστικές.

Έχει απολογισμό 3 ισοπαλίες και 3 ήττες ενώ αγνοεί την χαρά της νίκης. Συγκεκριμένα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ξεκίνησε με το “αριστερό” καθώς ηττήθηκε εντός έδρας από την Γαλήνη με σκορ 0-2.

Στην συνέχεια στην 2η και 3η αγωνιστική απέσπασε δύο ισοπαλίες με σκορ 1-1 κόντρα σε Φαραϊκό (εκτός έδρας) και Καμίνια (εντός έδρας). Μετά ήρθε η εκτός έδρας ήττα από τον Λέων Αλισσού με σκορ 1-0 (σε ένα ματς όπου οι άνθρωποι του Πυρσού έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία).

Για να έρθουμε στην 5η αγωνιστική όπου εκεί ηττήθηκε εντός έδρας από την Δάφνη Πατρών με σκορ 2-3,σε ένα παιχνίδι απαγορευτικό για καρδιακούς καθώς ο Πυρσός προηγήθηκε με σκορ 2-1 στο 88′ αλλά στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο 94′ και 96′ δέχτηκε δύο τέρματα και έχασε μοιραία την νίκη.

Ενώ τέλος στην τελευταία αγωνιστική πριν την διακοπή για το 2ο Lockdown ήρθε ισόπαλος χωρίς τέρματα στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Πείρο Ισώματος. Από πλευράς σκοραρίσματος 2 τέρματα έχει σημειώσει ο Αυγερινός Λόης και από ένα 1 οι Ντιαλό και Αντωνόπουλος.

Τέλος η μοναδική νίκη του Πυρσού την φετινή χρονιά είναι η νίκη-πρόκριση για την πρώτη φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών κόντρα στον Ρωμανό (Γ΄ Κατηγορία) με σκορ 3-1 στην παράταση (1-1 κανονική διάρκεια).

Επιμέλεια : Βύρωνας Ξυπολιάς