“Αιχμές” Κεραυνού Αγ. Βασιλείου κατά Παναχαϊκής

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κεραυνού αναφέρει :

“Η διοίκηση του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραχώρηση του Φίλιππου – Γεώργιου Παπαδόπουλου στην Παναχαϊκή.

Ο ταλαντούχος τερματοφύλακας παραχωρήθηκε στην Παναχαϊκή κάτι που μας γεμίζει με μεγάλη χαρά καθώς είναι ιδιαίτερη τιμή για το σύλλογο να δίνει παίκτη στη μεγάλη ομάδα της πόλης μας. Ο Φίλιππος είναι εκτός από εξαιρετικός τερματοφύλακας ένα αξιόλογο παιδί και του αξίζουν τα καλύτερα.

Ωστόσο όπως χαρήκαμε για αυτή τη μεταγραφική κίνηση, για την οποία δεν εκφράσαμε και την παραμικρή διαφωνία, ούτε βάλαμε κανένα εμπόδιο, άλλο τόσο πικραθήκαμε για τη στάση κάποιων στελεχών των Κ ομάδων της Παναχαϊκής που χωρίς τη δέουσα σοβαρότητα ενόχλησαν ποδοσφαιριστή της ομάδας μας για να τον πάρουν στην Κ15.

Θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε προς τους αρμόδιους που “τρέχουν” το πρότζεκτ των Κ ομάδων της Παναχαϊκής, ότι στον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου υπάρχει διοίκηση, τεχνικός διευθυντής ακαδημιών και μία διοικητική σειρά την οποία κακώς παρέκαμψαν απευθυνόμενοι στο γονέα του αθλητή μας. Παρά τις προειδοποιήσεις μας, αυτοί συνέχισαν, χωρίς ευτυχώς να κλωνίσουν τη σχέση μας με τον αθλητή και την οικογένεια του.

Έχουμε αποδείξει πολλάκις στο παρελθόν σαν σύλλογος την έμπρακτη στήριξη μας στην Παναχαϊκή σε πολλά επίπεδα και φυσικά ούτε θέλουμε να κόψουμε το μέλλον οποιουδήποτε παιδιού. Απαιτούμε ωστόσο το σεβασμό όπως σεβόμαστε και εμείς αντίστοιχα κάθε ομάδα.

Ελπίζουμε να μη χρειαστεί να επανέλθουμε με νέα ανακοίνωση“.