Αλλάζει μορφή η αίθουσα τύπου στην Αγυιά (pics)

Το ότι το γήπεδο της Παναχαϊκής στην Αγυιά δεν είναι και το πλέον λειτουργικό το γνωρίζουμε όλοι. Το γήπεδο είναι αρκετά παλιό, ιδιαίτερες βελτιώσεις τα προηγούμενα χρόνια δεν είχαν γίνει και ως εκ τούτου η νέα διοίκηση της ΠΑΕ κοιτάζει όσο μπορεί να διορθώσει διάφορες ατέλειες στο πλαίσιο του δυνατού καθώς μιλάμε και για την μέση της αγωνιστικής περιόδου.

Εκτός από τις εργασίες περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου, γίνονται καθημερινά και με πυρετώδεις ρυθμούς εργασίες βελτίωσης τους χώρους όπου θα στεγαστούν τα νέα γραφεία της ΠΑΕ.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ μεταξύ των πολλών εργασιών, είναι και η αναδιαμόρφωση της αίθουσας τύπου. Μετά από πολλά χρόνια, κάτι δείχνει να αλλάζει και φυσικά έτσι θα βοηθηθεί ιδιαίτερα το έργο των δημοσιογράφων που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας.

Τοποθετήθηκαν νέες καρέκλες και γραφεία σε σχήμα “π” έτσι ώστε όλοι οι δημοσιογράφοι να μπορούν να καθίσουν και να γράψουν με μεγαλύτερη ευκολία, καθώς μέχρι πρότινος με ιδιαίτερη δυσκολία κάλυπταν τις συνεντεύξεις τύπου. Στο πλάνο που υπάρχει είναι να γίνουν και άλλες βελτιώσεις εντός της αίθουσας όπως η διαμόρφωση της με μία όμορφη εκτύπωση στα χρώματα της ομάδας, αλλά και η παροχή ίντερνετ για τους εκπροσώπους του τύπου που θα διευκολύνει ακόμα περισσότερο το έργο όλων.

Σίγουρα, υπάρχει διάθεση για να αλλάξει προς το καλύτερο ο χώρος κάτι που φαίνεται από τις καθημερινές και αδιάκοπες εργασίες των ανθρώπων της ομάδας και των συνεργείων και αυτό είναι κάτι που οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε.