Ανέπαφη εστία για 6 σερί ματς ο Άρης Πατρών

Στον Άρη Πατρών τη φετινή σεζόν έχουν ήδη αγωνιστεί 5 τερματοφύλακες. Πρόκειται για τους Πάντο, Θωμά, Τσιρίνη, Αναστασοβίτη και Καραμανλή. Ξέρετε πόσα γκολ έχουν δεχθεί σε αυτό τον δεύτερο γύρο; Mόλις δύο σε έναν ιδιαίτερα απαιτητικό όμιλο (Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας – Αχαϊκό).

Κόντρα στην Θύελλα Αιγίου ήταν το 6ο σερί ματς που η ομάδα των Προσφυγικών κράτησε ανέπαφη της εστία της. Στα τέσσερα απ΄ αυτά έχει αγωνιστεί ο Αναστασοβίτης και στα δύο ο Καραμανλής. Το τελευταίο ματς που δέχθηκε γκολ ο Άρης Πατρών ήταν κόντρα στον Αχαϊκό (2-1) όταν και είχε αγωνιστεί ο ταλαντούχος Τσιρίνης.

Αυτό καταδεικνύει την δουλειά που γίνεται σε επαγγελματικά πρότυπα. Δεν ήταν τυχαίο ότι ανάμεσα στους τερματοφύλακες που επέλεξαν οι άνθρωποι της Τζένοα για να βρεθούν εκ νέου στην Ιταλία ήταν ο Γιώργος Τσιρίνης, μέσω της Athens Goalkeepers Academy.

Τα εύσημα αξίζουν, άλλωστε και στον παλαίμαχος γκολκίπερ της Παναχαϊκής, αλλά πάντα «μάχιμο» Θανάση Χάχαλη ο οποίος ανήκει στο Διεθνές δίκτυο προπονητών τερματοφυλάκων Mentor Goalkeeping. Η Αthens Goalkeepers Academy διατηρεί άριστες σχέσεις με τη διοίκηση του Άρη Πατρών, με την οποία ετοιμάζουν διάφορα πρότζεκτ που θα υλοποιηθούν τους επόμενους μήνες στην πόλη μας.