Αναζητώντας κίνητρο η Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας

H Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας συνεχίζει στα play out του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας ολοκληρώνοντας την κανονική διάρκεια τερματίζοντας στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Παρά το αναμενόμενο ψυχολογικό άδειασμα, αφού η μεγάλη προσπάθεια να βρεθεί η ομάδα από την Αιγιάλεια στην πρώτη τετράδα έμεινε ημιτελής τώρα θα πρέπει να τα αφήσει όλα πίσω της και να κοιτάξει μπροστά.

Ο σύλλογος από την Ανατολική Αιγιάλεια καλείται να βρει ξανά κίνητρο, να μπει στο γήπεδο και να πάρει νίκες, να παίξει για την υστεροφημία του και την ιστορία του και οι παίχτες να βγουν και πάλι μπροστά δείχνοντας το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο.

Τα play out πέραν των άλλων μπορούν να αποτελέσουν μια καλή ευκαιρία για τον Φίλιππο Σχοινά και τους συνεργάτες του με ορίζοντα την νέα σεζόν, να δοκιμάσουν πράγματα, να δώσουν ευκαιρίες και γιατί όχι να κάνουν ένα δικό τους μίνι ξεσκαρτάρισμα αναφορικά με τον καταρτισμό του νέου ρόστερ το ερχόμενο καλοκαίρι.

Κανένα παιχνίδι στην Α΄ Κατηγορία δεν είναι αδιάφορο και το έδειξαν με το «καλημέρα» στην δύσκολη έδρα του Λάππα επικρατώντας με (1-0). Η Ένωση κάνει μια νέα αρχή βάζοντας ως στόχο το να τερματίσει στην πρώτη θέση των play out. Αυτό ίσως είναι ακόμα ένα έξτρα status που θα δώσει μια λίγο περισσότερη πνοή στο να μπορέσει η ομάδα να μπει με πάθος και δίψα για νίκες και θετικά αποτελέσματα.