Ανδρέας Κεπενός: Ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου στο πλευρό του Νεκτάριου Φαρμάκη

Ο Ανδρέας Κεπενός στέλεχος της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας θα είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στην ΠΕ Αχαΐας με το συνδυασμό «Μπροστά για Όλους» του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας και εκ νέου υποψηφίου Νεκτάριου Φαρμάκη.

Ο κύριος Κεπενός είναι από αυτούς που πιστεύουν ότι η επιτυχημένη πορεία του Νεκτάριου Φαρμάκη μπορεί να έχει ακόμη πιο δυναμική συνέχεια με οδηγό την κοινή επιθυμία να φτάσει η Δυτική Ελλάδα εκεί που πραγματικά της αξίζει.

Η δήλωσή του του στο www.patragoal.gr:

«Έπειτα από την τιμητική πρόταση του Περιφερειάρχη μας, Κου Νεκτάριου Φαρμάκη, και εφόσον με τιμήσετε κι εσείς με την ψήφο σας, θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ, για το Νομό και την Περιφέρειά μας.

Από το 1987 είμαι εν ενεργεία παίκτης, (ΑΟ ΒΟΥΠΡΑΣΙΟΥ, ΑΟ ΠΕΡΙΒΟΛΑΣ ΠΑΤΡΩΝ) μέχρι και σήμερα στο ποδοσφαιρικό σωματείο Α.Ο. Παναχαϊκός Σουλίου, στο οποίο έχω διατελέσει και Γενικός Γραμματέας Δ.Σ. για 13 χρόνια, έχοντας αρκετές αθλητικές τιμητικές διακρίσεις.

Επίσης κάποια ρεκόρ, ίσως σε πανελλήνια κλίμακα: Σκόραρα στο ίδιον αγώνα, με τον γιο μου Αλέξανδρο. Συμμετείχα σε τουλάχιστον δύο αγώνες ποδοσφαίρου, ταυτόχρονα και με τους δύο γιους, τον Αλέξανδρο και τον Φάνη, κλπ. Μέλος της πενταμελούς επιτροπής, διοργάνωσης του Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Επαγγελματικών Τάξεων Πάτρας, για 20 έτη.

Η πολύχρονη εμπειρία μου, από την ενεργό συμμετοχή σε διάφορους ρόλους στον αθλητισμό, με κάνει να αισθάνομαι χρέος, να βοηθήσω στην διαδικασία επίλυσης Χρόνιων προβλημάτων του αθλητισμού. Έχω καταγράψει διάφορες παθογένειες και προβλήματα που εμποδίζουν την ανάπτυξη του αθλητισμού και άλλα που δημιουργούν Φανατισμό και Βία. Δεν υπάρχουν μαγικά ραβδάκια, υπάρχουν άνθρωποι και φορείς που μπορούν να σχεδιάσουν και να εφαρμόσουν μία σειρά προτάσεων και μοντέλων.

Πιστεύω, ότι η επιτυχημένη πορεία του Νεκτάριου Φαρμάκη, μπορεί να έχει ακόμη πιο δυναμική συνέχεια, με οδηγό την κοινή επιθυμία να φτάσει η Δυτική Ελλάδα, εκεί που πραγματικά της αξίζει, στην κορυφή όλων των θετικών δεικτών ανάπτυξης.

Εργάζομαι με αξιοπρέπεια και ανιδιοτέλεια, ΑΠΛΑ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ».