Αν προσέξει τα απλά, θα φύγει με το σημαντικό διπλό η Παναχαϊκή

Για την 2η σερί νίκη έχει ταξιδέψει στην Αθήνα η Παναχαϊκή, η οποία σήμερα στις 14.45 για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2 αντιμετωπίζει τον ΠΑΟ Ρούφ.

Το παιχνίδι είναι ιδιαίτερα σημαντικό, αφού ακολουθεί αυτό απέναντι στην Καλλιθέα την ερχόμενη Πέμπτη 22/12 και ενδεχόμενες νίκες σε αυτά τα δύο ματς, θα φέρουν τους κοκκινόμαυρους μια ανάσα από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα του ΠΑΟ Ρούφ είναι στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι από αυτά που οι κοκκινόμαυροι πρέπει οπωσδήποτε να πάρουν, αν θέλουν να στοχεύουν ψηλά στην βαθμολογία.

Η αλλαγή προπονητή στην ομάδα της Αθήνας κάνει το παιχνίδι ιδιαίτερα επικίνδυνο, αφού ο Γιάννης Γκούμας ανέλαβε μεσοβδόμαδα την ομάδα του Ρούφ και πάντα αυτό λειτουργεί θετικά στην ψυχολογία μιας ομάδας.

Να θυμίσουμε την αποστολή με την οποία ταξίδεψε στην Αθήνα η Παναχαϊκή :

Θεοδωράκης Χ., Κολοβούρης, Liporace, Ρουγκάλας,Τοπάλ, Θεοδωράκης Δ.,Τσακμάκης, Larrea, Λινάρδος, Τσιάρας, Karaklajic Ν., Karaklajic Ρ., Χαντί, Κωνσταντακόπουλος, Μπουρλάκης, Silva, Αλεξόπουλος, Κέρη, Τριμμάτης, Μυτίδης, Ζυγκερίδης.