Αποχαιρέτησε την A.E. Καλαβρύτων ο Ν. Παπαχριστόπουλος

Μετά από 6 συνεχή έτη παρουσίας στον πάγκο της ΑΕ Καλαβρύτων, ο Νίκος Παπαχριστόπουλος αποχώρησε από την ομάδα και με ανάρτηση του αποχαιρέτησε τους πάντες και έγραψε τα εξής :

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Δυστυχως μετά από 6 χρόνια αναγκάζομαι για επαγγελματικούς και μόνο λόγους να αποχαιρετήσω την μεγάλη αθλητική οικογένεια της ΑΕ Καλαβρύτων. Έξι όμορφα χρόνια με πολλές όμορφες στιγμές, με την Ακαδημία, την γυναικεία ομάδα, την ανδρική ομάδα με αποκορύφωμα δύο ανόδους στην Α’ Κατηγορία.

Νιώθω όμως μεγάλη χαρά και συγκίνηση καθώς φέτος βλέπω 6 παιδάκια της Κ16 να ανεβαίνουν στην ανδρική ομάδα κατά συνέπεια θεωρώ ότι έβαλα κι εγώ ένα λιθαράκι στο μεγάλο αυτό οικοδόμημα της ΑΕ Καλαβρύτων. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους συνεργάστηκα αυτά τα 6 υπέροχα χρόνια. Έκανα μόνο φίλους που είναι για πάντα φίλοι. Φλογεράς, Θ. Λιακοπουλος, Π. Παναγόπουλος Θεοσ., Κυριαζής Ν., Χουλιάρα Α., τον συνεργάτη μου και αδερφό μου Κωστή Βλάχο για την άψογη συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια.

Άφησα τελευταίο τον ακούραστο Πρόεδρο Τάκη Βαρβιτσιώτη για την άριστη συνεργασία μας αλλά και για την τεράστια προσφορά του στην ομάδα! Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλα τα τμήματα της ομάδας, θα συνεχίζω να είμαι οπαδός πλέον αυτής της όμορφης οικογένειας των Καλαβρύτων!!!