ΑΠΟ Αρόης: «Η αλήθεια τσακίζει κόκαλα»

Νέα απάντηση του ΑΠΟ Αρόης στην ανακοίνωση της Α.E. Καλαβρύτων:

«Το ΔΣ της Αρόης με αφορμή την ανακοίνωση της ΑΕ Καλαβρύτων είναι υποχρεωμένη να απαντήσει και να μην ασχοληθεί άλλη φορά μ’ αυτό το θέμα. Ο ίδιος ο πρόεδρος της ομάδας των Καλαβρύτων κατά την άφιξή μας μια ώρα πριν το παιχνίδι ανέφερε στους 6 φιλάθλους της ομάδας μας ότι απαγορεύεται να καθίσουν στην κερκίδα λόγω κορονοϊού και ότι θα έρθει η αστυνομία και θα επιβάλλει πρόστιμο.

Αυτό δεν το έκανε στους δικούς του φιλάθλους και τους άφησε να καθίσουν στην κερκίδα και στα πέριξ του γηπέδου χωρίς να φορούν μάσκες. Για τον παρατηρητή διαιτησίας, εμείς δεν έχουμε την τιμή να τον γνωρίζουμε. Αυτός που έχει την τιμή να τον γνωρίζει, ήξερε και πού βρισκόταν. Επειδή η ιστορία της ομάδας μας είναι πολύχρονη, θα τονίσουμε στους νεοσσούς της ομάδας των Καλαβρύτων ότι η αλήθεια τσακίζει κόκαλα.

ΥΓ. Για τους ποδοσφαιριστές μας που αναφέρετε ότι είχαν άψογη συμπεριφορά, μετά το τέλος του αγώνα σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε παράγοντας της ομάδας σας, αποκάλεσε τον τερματοφύλακα του ΑΠΟ Αρόη “έναν κοντόχοντρο που μας στέρησε τη νίκη με 7-8 γκολ”. Aυτός είναι ο σεβασμός προς τους ποδοσφαιριστές μας;».