ΑΠΣ Ζαβλάνι : “Κάποιοι είδαν, άκουσαν και έγραψαν μόνο αυτά που τους συμφέρει”

Άμεση ήταν η απάντηση της διοίκησης του Ζαβλανίου, στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Φοίνικας Αγυιάς, για τους διαπληκτισμούς στο τέλος του σημερινού αγώνα της 10ης αγωνιστικής στην Γ’ Κατηγορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των “κόκκινων” αναφέρει :

Έκπληκτοι διαβάσαμε την ανακοίνωση της ομάδας του Φοίνικα, για τα γεγονότα που έγιναν στο τέλος του αγώνα και για τις δήθεν απειλές και συμπεριφορές μας προς νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας της Αγυιάς.

Και πραγματικά αναρωτιόμαστε, πως είναι δυνατόν να βγαίνουμε και φταίχτες, όταν πρώτοι ακούσαμε βρισιές από 4 συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές του Φοίνικα (έχουμε τα νούμερα και τα ονόματα τους αλλά δεν θα μπούμε στην διαδικασία να τα πούμε), αλλά και όταν παράγοντας της ομάδας της Αγυιάς μας είπε χαρακτηριστικά «να μαζέψουμε τους αλήτες μας….».

Και αναρωτιόμαστε πραγματικά, οι αλήτες μας…..είναι ο Γιώργος Κούντας και ο Κώστας Αγοράκης, οι οποίοι έχουν αφήσει το στίγμα τους στο ερασιτεχνικό, τόσο με την συμπεριφορά τους στα γήπεδα όσο και με την αγωνιστική τους αξία και αποτελούν πολυτέλεια ποδοσφαιριστών για το πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας ?

Τελικά οι δικοί σας νεαροί ποδοσφαιριστές, είστε τόσο σίγουροι ότι έχουν το ήθος που αναφέρετε στην ανακοίνωση σας ?

Και εσύ νεαρέ παράγοντα του Φοίνικα, έχεις το δικαίωμα να λες τον οποιονδήποτε «αλήτη», πόσο μάλλον να βάζεις στο ίδιο «καζάνι» και δύο ανθρώπους που έχουν γράψει χρυσές σελίδες στο ερασιτεχνικό ? Κανένας δεν σου δίνει αυτό το δικαίωμα….

Καταδικάζουμε τα γεγονότα που έγιναν στο τέλος, για τα οποία στοχοποιήθηκε από την ανακοίνωση του Φοίνικα Αγυιάς μόνο η ομάδα μας. Κάποιοι φαίνεται είδαν και άκουσαν μόνο αυτά που τους συμφέρει και κάθισαν και τα έγραψαν σε μια ανακοίνωση «θλίψης». Αλλά εμείς τα είδαμε όλα και δεν θα βγούμε και φταίχτες κιόλας…..

Υ.Γ. Η αγωνιστική αξία και η ποιότητα της φετινής μας ομάδας δεν έχει ανάγκη από τίποτα και από κανέναν…..