Απτόητος Κεραυνός Αγ. Βασιλείου, νίκη με “τεσσάρα”

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χαράλαμπος Πετρόπουλος

ΣΚΟΡΕΡ: 6′ αυτ. Ραυτόπουλος, 41′ Σπανογιάννης, 48′ Μιχαηλίδης, 58΄Κούστα – 74′ Καραΐνδρος

Ο Kεραυνός Αγίου Βασιλείου νίκησε εύκολα τη Θύελλα Αιγίου με 4-1 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α΄ Κατηγορίας. To 1-0 προήλθε από αυτογκόλ του Ραυτόπουλου μόλις στο 6ο λεπτό.

Στο 41΄ ο Τάσος Σπανογιάννης με κεφαλιά σημείωσε το 2-0, ενώ με το «καλημέρα» του δευτέρου μέρους ο Θόδωρο Μιχαηλίδης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 58΄ ήταν η σειρά του Βύρωνα Κούστα να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.  

Σην συνέχεια οι φιλόδοξοι πρωταθλητές δεν έπιασαν… κόκκινα και με την κατάλληλη διαχείριση πέρασαν ένα ευχάριστο απόγευμα. Το μόνο που κατάφερε το συγκρότημα του Κυριάκου Αθανασίου ήταν να μειώσει με τον συνήθη ύποπτο, Δημήτρη Καραΐνδρο στο 74΄ στο τελικό 4-1.

Συνθέσεις:

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (Α. Ανδρούτσος): Τσάπαλος, Μιχαηλίδης (80’ Μπούρδος), Κασιώνης (60’ Σάχι), Σπανογιάννης, Α. Τρίγκας (60’ Ροδόπουλος), Ν. Τρίγκας, Κούστα, Ντόμας (70’ Στασινός), Κουραχάνης, Καραχανίδης (70’ Μέρτικας), Σπανός.

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ (Κ. Αθανασίου): Ντόι, Γκοτσόπουλος, Μπλάσα (61’ Μητρόπουλος), Ραυτόπουλος (46’ Διαμαντόπουλος), Ραπάι, Θεολόγος, Λαμπίρης, Αρβανίτης, Αποστολόπουλος (67’ Γκιώνης), Καραϊνδρος, Μάρδας (46’ Τιμοθέου).