Από τον Προμηθέα, υπέγραψε στον Παναθηναϊκό!

Η 16χρονη Δανάη Παπαδοπούλου θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο στον Παναθηναϊκό, με το «τριφύλλι» να την αποκτάει από τον Προμηθέα.

Η σχετική ανακοίνωση του Προμηθέα αναφέρει τα εξής:

«Η εντυπωσιακή πρόοδος που υπάρχει κάθε χρόνο στα γυναικεία τμήματα της Ακαδημίας του Προμηθέα είναι ένα γεγονός αδιαμφισβήτητο. Το αποδεικνύει άλλωστε η άνοδος της νεανικής ομάδας του ΑΣΠ Προμηθέα στην Α2 Γυναικών, καθώς και η πρώτη συμμετοχή στην ιστορία του τμήματος Νεανίδων σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Όπως είναι φυσικό, πολλές από τις αθλήτριες που ξεχωρίζουν με την αγωνιστική τους παρουσία προσελκύουν το ενδιαφέρον άλλων ομάδων, αλλά και των εθνικών εκλεκτόρων. Απτό παράδειγμα η 16χρονη Δανάη Παπαδοπούλου, μια από τις καλύτερες αθλήτριες του Προμηθέα, η οποία θα συνεχίσει την καριέρα της στον Παναθηναϊκό, εξαργυρώνοντας τις εξαιρετικές φετινές της εμφανίσεις.

Η Δανάη Παπαδοπούλου γεννήθηκε το 2007 και ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας του Προμηθέα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων, που διεξήχθη στο Ηράκλειο της Κρήτης. Έπαιξε κατά μέσο όρο 27 λεπτά και μέτρησε 9,8 πόντους, 6,8 ριμπάουντ και 2,8 κλεψίματα. Παράλληλα, βοήθησε τα μέγιστα τον ΑΣΠ Προμηθέα, για να κατακτήσει το πρωτάθλημα ΕΣΚΑ-Η και να πάρει την άνοδο στην Α2 Γυναικών μέσω της διαδικασίας των μπαράζ.

Για τον Οργανισμό του Προμηθέα Πάτρας αποτελεί μείζον ζήτημα η ανέλιξη αθλητών και αθλητριών, που προέρχονται από τα «φυτώρια» του Συλλόγου. Η περίπτωση της Δανάης Παπαδοπούλου αποτελεί δείγμα της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στον Προμηθέα στο αναπτυξιακό κομμάτι των γυναικών. Της ευχόμαστε καλή τύχη στη νέα πρόκληση της καριέρας της».