Από το καλό….στο καλύτερο η Αναγέννηση Πατρών

Αστέρας Τσουκαλεϊκων-Αναγέννηση Πατρών 0-2 (6’ 26’ Κακαφώνης)

Διαιτητής : Χρονάς (Αβραμόπουλος-Θανόπουλος)

Από το καλό στο καλύτερο πάει αγωνιστική με αγωνιστική η Αναγέννηση Πατρών, η οποία πέρασε και από τα Βραχνεϊκα κερδίζοντας τον Αστέρα Τσουκαλεϊκων με 0-2, ο οποίος με την σειρά του βρίσκεται σε αγωνιστική «καθίζηση».

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Φίλλιπα Σχοινά ήταν ο Κακαφώνης, ο οποίος πέτυχε και τα δύο τέρματα της αναμέτρησης.

Αρχικά στο 6’ λεπτό εκμεταλλέυτηκε το τραγικό λάθος του Χρυσοβιτσάντου και «τσίμπησε» την μπάλα για το 0-1, ενώ στο 26’ λεπτ΄πο εκμεταλλέυτηκε και πάλι λάθος της άμυνας των γηπεδούχων και με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της Αναγέννησης.

Στο 85’ λεπτό η Αναγέννηση είχε και δοκάρι με τον Τζελεπή, παίρνοντας τελικά μια σπουδαία νίκη που την ανεβάζει στην 6η θέση της βαθμολογίας.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΣΟΥΚΑΛΕΪΚΩΝ (Σ. Αθανασόπουλος): Χρυσοβιτσάνος, Μητρόπουλος, Τσαλαμιδάς (34’ Παναγιωτόπουλος), Κολαϊτης, Χαρακίδας (46’ Τογαντζής), Καραχάλιος, Σολωμός, Παπαγιαννόπουλος, Κοτσίνης, Παρασκευάς (60’ Τζάφα), Θωμάς.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΤΡΩΝ (Φ. Σχοινάς): Σοφίλας, Παναγόπουλος, Χουσελάς (82’ Τσίμπιτσης), Ζαφειρόπουλος, Αθανασόπουλος, Αδαμόπουλος, Τσίφας (93’ Θωμάς), Τζίφας, Κακαφώνης (73’ Αλποχωρίτης), Τζελέπης, Χριστόπουλος.