Αρνείται να ηττηθεί ο Αχαϊκός

Σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο των Ροϊτίκων η τοπική ομάδα ήρθε ισόπαλη 2-2 με τον Αχαϊκό, κάτι που βόλεψε την ομάδα του Αχαϊκού καθώς παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με +5 από την ομάδα του κ. Λαμπρόπουλου.

Στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες ειχαν σκοπό να διασφαλίσουν πρώτα το μηδέν στα μετόπισθεν και εν συνεχεία να ψάξουν το γκολ, λίγο καλύτεροι οι γηπεδούχοι χωρίς όμως να καταφέρουν να γίνουν απειλητικοί με εξισώσεις μπροστά από την εστία του Αχαϊκού.

Η πρώτη καλή ευκαιρία της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 42′ με το σουτ του Ρ.Χότζα που απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Χρυσοβιτσάνος.

Στην τελευταία φάση του παιχνιδιού ο Αχαϊκός κατάφερε να ανοίξει το σκορ με εκπληκτικό σουτ του Στάμου εντός περιοχής για το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 53′ ο Νικολόπουλος έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει δύο τα τέρματα του Αχαϊκού αλλά το σουτ του,απο ευνοϊκή θέση κατέληξε πάνω από τα δοκάρια.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό γύρισμα του Σκιαδαρέση από τα δεξιά με τον Μπουρλάκη να κάνει το πλασέ και την μπάλα να σταματάει στο δεξί κάθετο δοκάρι.

Δύο λεπτά αργότερα το σουτ του Παναγιωτόπουλου από το ύψος της μεγάλης περιοχής θα καταλήξει αουτ. Για να έρθουμε στο 59′ όπου ο Παναγιωτόπουλος εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά στο ύψος του πέναλτι η πέρασε από πολλά σώματα για να πάει στα δίχτυα και το 1-1.

Δύο λεπτά αργότερα ο Αλεξόπουλος με ωραίο σουτ εκτός περιοχής “κρέμασε” τον αντίπαλο πορτιέρο για την ανατροπή και το 2-1.

Στο 75′ σουτ του Κακαφώνη θα σταματήσει στο δοκάρι.

Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού και συγκεκριμένα στο 93′ ο Κακαφώνης έπιασε παλι το σουτ με την μπαλα να σταματάει στο αριστερό κάθετο δοκάρι.

Τέλος στο 94′ ο Ψαρράς εκτέλεσε το φάουλ από τον χώρο της μεσαίας γραμμής και ο Μαυροκέφαλος στο ύψος του πέναλτι άθελά του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το τελικό 2-2.

Με την λήξη του παιχνιδιού και συγκεκριμένα όταν οι δύο ομάδες όδευαν προς τα αποδυτήρια ακολούθησε μια μικρή σύρραξη με τους ψυχραιμότερους να ηρεμούν την κατάσταση χωρίς να ακολουθήσει κάτι και όλα να λήγουν ομαλά.

Συνθέσεις :

ΑΕ Ροϊτίκων: (Θοδωρής Λαμπρόπουλος) : Χρυσοβιτσάνος, Δημητρόπουλος, Σόλας (56′ Αβραμόπουλος), Μαυροκέφαλος, Σταμόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Σκιαδόπουλος (56′ Κακαφώνης), Αναγνωστόπουλος Αλεξόπουλος (70′ Γασπαρινάτος), Μπουρλάκης, Σκιαδαρέσης (56′ Καραχάλιος -85′ λ.τ. Μπαλασόπουλος).

Αχαϊκός (Κώστας Κραβαριώτης): Βαμβουκλής, Μεμάγκα (66′ Αλποχωρίτης), Κυριάκου (82′ Ψαρράς), Σταυριανός, Σκρεμμύδας, Ροδίτης, Στάμος, Γραμματικός, Παντελής (59′ Ντόγια), Ρ.Χοτζα, Νικολόπουλος.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς