Αστέρας Τέμενης: Kαταγγέλει αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή της Α.Ε. Αρόης (pics)

Δελτίο τύπου εξέδωσε πριν λίγη ώρα ο Αστέρας Τέμενης, που μεταξύ άλλων καταγγέλλει αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή της Α.Ε. Αρόης. Όπως αναφέρουν οι Αιγιαλείας στην ανακοίνωσή τους, αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή σημαίνει απώλεια βαθμών, δύο αλλαγές με το ίδιο νούμερο 17, που δεν υπάρχει καν δηλωμένο στο φύλλο αγώνα, σημαίνει κι άλλη ποινή.

Ο Αστέρας δεν είναι διατεθειμένος να προχωρήσει σε νομικές ενέργειες, ενώ ο ρέφερι στη συμπληρωματική έκθεση δεν αναφέρει κάτι.

Σύμφωνα με τον ΚΑΠ έχουν δικαίωμα ένστασης, όποιο σωματείο έχει έννομο – βαθμολογικό ενδιαφέρον, μέχρι και αύριο, τρεις εργάσιμες ημέρες μετά τον αγώνα!

Πιο αναλυτικά:

“Γίνονται κι αυτά στο τοπικό ποδόσφαιρο;
Κυριακή 26 Νοεμβρίου στην Τέμενη, στον αγώνα Αστέρας – ΑΡΟΗ, το φιλοξενούμενο σωματείο δηλώνει στο φύλλο αγώνα 16 ποδοσφαιριστές.
Κι όμως με την έναρξη του β ‘ ημιχρόνου με το σκορ 2–0 υπέρ του Αστέρα, γίνεται η πρώτη αλλαγή. Μπαίνει αθλητής με το νούμερο 13 στην πλάτη και ο διαιτητής γράφει στο φύλλο αγώνα Νο 17. Στο 76 λεπτό, με σκορ 2 –1, υπέρ του Αστέρα γίνεται η δεύτερη αλλαγή της ΑΡΟΗΣ και Μπαίνει αθλητής με το Νο 17 στην πλάτη. Νούμερο 17;;; που δεν υπάρχει δηλωμένο τέτοιο νούμερο στο φύλλο αγώνα. Στο τέλος ο διαιτητής γράφει στο φύλλο αγώνα και τη δεύτερη αλλαγή με το ίδιο νούμερο, 17, που όμως δεν υπάρχει καν στους δηλωμένους ποδοσφαιριστές.

Το σωματείο του Αστέρα δεν επιθυμεί να προσλάβει δικηγόρο για να λύνει τις απορίες που δημιουργούνται.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αστέρα, επιθυμεί να χαίρονται οι αθλητές και οι φίλαθλοι της ομάδας τα νέα παιδιά που αγωνίζονται, και που έχουν πολλές δυνατότητες. Δεν επιθυμούμε να ασχολούμαστε με τα λάθη των διαιτητών, που τυχαίνει να τα συναντάμε σε κάθε αγώνα της ομάδας μας.

Επιλογή του ΔΣ είναι να υπάρχει ζωντανή μετάδοση των εντός έδρας αγώνων. Έτσι και οι φίλαθλοι της ομάδας μας, μπορούν να χαρούν την προσπάθεια των αθλητών και την ποιότητά τους. Όμως, σε ολα τα βίντεο των εντός έδρας αγώνων που υπάρχουν στο youtube, διαπιστώνουμε διαιτητικά λάθη, που θέλουμε να πιστεύουμε ότι οφείλονται στην απειρία και την πίεση του αγώνα, εις βάρος και των δύο αντιπάλων, που όμως μόνο στον Αστέρα στοίχισαν χαμένους βαθμούς !!!

Περιμένουμε από την ΕΠΣΑΧΑΙΑΣ και την Επιτροπή Διαιτησίας να αξιοποιήσουν τα βίντεο των αγώνων του Αστέρα, να εντοπίσουν τα λάθη διαιτητών και ομάδων και να φροντίσουν να μη γίνονται. Αντικανονική συμμετοχή Ποδοσφαιριστή σημαίνει απώλεια βαθμών, δύο αλλαγές με το ίδιο νούμερο 17, που δεν υπάρχει καν δηλωμένο στο φύλλο αγώνα, σημαίνει κι άλλη ποινή. Ο Αστέρας δεν είναι διατεθειμένος να προχωρήσει σε νομικές ενέργειες, αλλά θα προσπαθήσουμε να εντάξουμε Νομικό Σύμβουλο στο ΔΣ της ομάδας, ώστε σε κάθε παιχνίδι, να ασχολείται με τα Νομικά ζητήματα του αγώνα“.