Ασταμάτητος ο Κεραυνός

Νέα νίκη για τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου ο οποίος παρά τις πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών κέρδισε με 2-1 τον Άρη Πατρών και έκανε το 3/3 στην εκκίνηση του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.

Το ρεπορτάζ του αγώνα έτσι όπως το παρουσίασε ο Κεραυνός στην επίσημη ιστοσελίδα του:

“Το νικηφόρο σερί του συνεχίζει ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου!

Η ομάδα μας για την 3η αγωνιστική του Β’ Ομίλου της Α’ Κατηγορίας επικράτησε με 2-1 του Άρη Πατρών και παρά τα πολλά προβλήματα τραυματισμών απέδειξε ότι έχει το μέταλλο για να πορευτεί με νίκες παρά τις δυσκολίες που έχουν παρουσιαστεί. 

Οι ποδοσφαιριστές του Παναγιώτη Λάγκη μπήκαν ψυχωμένοι από νωρίς και στο 9′ ο Σπαθής με ωραίο σουτ έκανε το 1-0. 

Στο 27′ ο Πήλιουρας με πανέμορφη ενέργεια έκανε το 2-0 σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Η ομάδα μας είχε σωρεία χαμένων ευκαιριών χωρίς ωστόσο να καταφέρει να πετύχει άλλα τέρματα. Ο Άρης αρκέστηκε να μειώσει με τον Λάτση στο 71′ για το τελικό 2-1.

Συνθέσεις:

Κεραυνός Αγ. Βασιλείου (Π. Λάγκης): Κατσαμπέκης, Σπαθής (82΄ Τσάτος), Κασιώνης, Καραχανίδης (69΄ Μέρτικας), Μπαμπαλιούτας, Ν. Τρίγκας, Κούστα, Μπουρίκας (76΄ Κωστίκα), Πήλιουρας, Καρβούνης, Ζαφειρόπουλος. 

Άρης Πατρών (Γ. Βογιατζής): Πέτρου, Παναγόπουλος (59΄ Παπαηλίου), Θεοδοσόπουλος (46΄ Λάτσης), Μεντζελόπουλος, Δασουράς, Αποστολόπουλος (68΄ Ραμόπουλος), Αλποχωρίτης, Καταρτζόπουλος, Μιχαλόπουλος, Μητρόπουλος (46΄ Νικολόπουλος), Κουνάβης (78΄ Γκολφίνος).”