Αυτή, μάλιστα, είναι η “κοκκινόμαυρη” αρμάδα!

Σπουδαία νίκη για την Παναχαϊκή που «πάτησε» 2η θέση, επικρατώντας με 3-0 του Απόλλωνα Λάρισας παίζοντας μάλιστα με παίκτη λιγότερο για ένα ημίχρονο. Οι «κοκκινόμαυροι» του Νίκου Παπαδόπουλου ξεκίνησαν ιδανικά στο πρώτο μέρος, καθώς λίγο πριν την συμπλήρωση είκοσι λεπτών στην αναμέτρηση με τους Λαρισαίους προηγήθηκαν στο σκορ.

Το συνεχόμενο πρέσινγκ απέδωσε καρπούς, ο Μουστακόπουλος «κουβάλησε» εξαιρετικά την μπάλα και τη μοίρασε την κατάλληλη στιγμή στον Νίκο Κουσκουνά, με τον αρχηγό της Παναχαϊκής να σκοράρει με αριστερό σουτ και να νικάει τον Αστρά στο 18ο λεπτό του αγώνα.

Στο 36΄ λάθος του Μόρα, ο Κουσκουνάς «έκλεψε» τη μπάλα, έκανε την κάθετη στον Γιούση και αυτός αφού πέρασε και τον αντίπαλο κίπερ βρήκε δίχτυα με πλασέ. Οι Πατρινοί μπορεί να έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Λαρέα (46΄), αλλά κράτησαν το πολύτιμο τρίποντο μέχρι το φινάλε, χωρίς να ανησυχήσουν ιδιαίτερο, με το Νίκο Παπαδόπουλο να κάνει άριστη διαχείριση. Στο 92΄ ο Κόκας έβαλε το “κερασάκι στην τούρτα” για το 0-3.

Παρακολουθήσατε μέσω του www.patragoal.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης:

ΦΙΛΜ:

14΄ Έπεσε στην περιοχή ο Αποστολόπουλος. Δεν έδωσε κάτι ο Τσιμεντερίδης, φάνηκε όμως να υπάρχει επαφή.

17΄Γκοοοοοοολ ο Μουστακόπουλος μοιράζει στον Κουσκουνά και ο επιθετικός της Παναχαϊκής ανοίγει το σκορ με αριστερό σουτ, κάνοντας το 0-1.

28΄ Μεγάλη διπλή απόκρουση του Κολοβούρη σε σουτ των Νύκταρη αρχικά και εν συνεχεία του Αθανασιάδη.

36΄0-2 Γκοοοοοοοοολ με το Χρήστο Γιούση. Αντεπίθεση για σεμινάριο από την ομάδα της Πάτρας, με τον νεαρό μεσοεπιθετικό να περνάει και τον Αστρά και στη συνέχεια να στέλνει την μπάλα στην κενή εστία.

39΄ Λέει ξανά «όχι» ο Κολοβούρης στην κεφαλιά του Μπάλλα, πολύ καλός κάτω από τα γκολπόστ ο Πατρινός κίπερ.

47΄ Αποβάλλει τον Λαρέα με δεύτερη κίτρινη ο Τσιμεντερίδης, με 10 η Παναχαϊκή.

63΄ Πέναλτι για χέρι του Μπρους, το δίνει με καθυστέρηση ο ρέφερι. Κίτρινη στον Κουσκουνά για διαμαρτυρία, κίτρινη και στον προπονητή Νίκο Παπαδόπουλο.

65′ Δοκάρι και άουτ από την εκτέλεση του Αθανασιάδη, παραμένει το 2-0.

92΄ Γκοοοοοολ 3-0 ο Κόκας στην αντεπίθεση να τελειώνει υποδειγματικά.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Απόλλων Λάρισας (Γ. Μάγγος): Αστράς, Σκούπρα (78’ Οκάν) Μπούσης, Μόρας, Καρρίκι (46’ Γκόλιας), Χατζής, Τασιούλης (60’ Γκουντρουμπής), Μπάλλας, Αθανασιάδης, Νύκταρης, Τζοβάρας (46’ Παναγιώτου).

Παναχαϊκή (Ν. Παπαδόπουλος): Κολοβούρης, Αποστολόπουλος, Πλιάτσικας, Λαρέα, Σταμόπουλος, Μουστακόπουλος (46΄Μπρους), Ανάκογλου, Γιούσης (81΄ Κόκας), Μπάτροβιτς (47΄Πατάπης), Αραβίδης (66΄ Μαρκοπουλιώτης), Κουσκουνάς.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σταύρος Τσιμεντερίδης (Κοζάνη)
ΒΟΗΘΟΙ: Δημόπουλος (Φλώρινας)- Μποζατζίδης (Μακεδονίας)
4ος: Τακίδης (Κιλκίς).