Αυτός είναι ο νέος προπονητής του Παναιγιαλείου

Τη συμφωνία του με τον 33χρονο προπονητή Νίκο Μανούρα που κατάγεται από τα Τρίκαλα, ανακοίνωσε ο Παναιγιάλειος!

Ο νεαρός έχει μεγάλη εμπειρία παρά την ηλικία του από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και οι «μελανόλευκοι» τον εμπιστεύτηκαν ως διάδοχο του Θόδωρου Ανδριόπουλου.

Η ανακοίνωση:

«H διοίκηση του Παναιγιαλείου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Νίκο Μανούρα, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας. Ο Νίκος Μανούρας γεννήθηκε στις 30 Ιουνίου 1990 στα Τρίκαλα και παρά το νεαρό της ηλικίας του, μετράει ήδη 52 παιχνίδια σε επίπεδο Γ’ Εθνικής με εξαιρετικές πορείες. Συνολικά σε 52 αγώνες στο είχε 20 νίκες, 11 ισοπαλίες και 21 ήττες.

Στις 23 Νοεμβρίου 2016, κάθισε στον πάγκο των Μαύρων Αετών Ελευθεροχωρίου και στα 26 του έγινε ο νεότερος προπονητής που εργάζεται σε ομάδα Εθνικών Κατηγοριών! Είχε προηγηθεί η ΑΕ Φαρκαδόνας και ακολούθησαν Μετέωρα και ΠΟ Φήκης.

Ο Μανούρας είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων με Ειδικότητα ποδοσφαίρου, Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Άσκηση και Ποιότητα Ζωής με Κατεύθυνση Μεγιστοποίηση Αθλητικής Επίδοσης – Απόδοσης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Υποψήφιος Διδάκτωρ του ΤΕΦΑΑ Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στον τομέα της Προπονητικής και κάτοχος διπλώματος προπονητικής UEFA Α.

Μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας, ο νέος προπονητής της ομάδας μας έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

«Είναι μεγάλη τιμή για έναν προπονητή να εργάζεται σε μια τόσο ιστορική ομάδα. Ευχαριστώ τη διοίκηση για την προσέγγιση και το ενδιαφέρον που έδειξε και επειδή πίστεψε στις ικανότητές μου. Ερχομαι για να φέρουμε τον Παναιγιάλειο εκεί που αξίζει. Σε μια τέτοια ομάδα το μόνο που αρμόζει είναι να πρωταγωνιστεί. Στόχος μας είναι να παίξουμε ωραίο και ελκυστικό ποδόσφαιρο για να το ευχαριστηθούν οι πολλοί και πιστοί οπαδοί της ομάδας».