Αυτός ο προπονητής παίζει για την Παναχαϊκή

SUPERLEAGUE-2 / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÅÑÃÏÔÅËÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ:ÃÉÙÔÁ ÊÏÑÌÐÁÊÇ / EUROKINISSI)

Στην Παναχαϊκή παρότι το Σάββατο (28/10) υπάρχει ένα παιχνίδι στα Χανιά, δυστυχώς για ακόμα μία φορά οι εξελίξεις είναι τέτοιες που φέρνουν σε δεύτερη μοίρα το αγωνιστικό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του SporfmPatras, που υπάρχουν έως αυτή την ώρα, το όνομα του Γιάννη Τάτση “παίζει” δυνατά για τον πάγκο της Παναχαϊκής καθώς φαίνεται να είναι ένα πρόσωπο κοινά αποδεκτό από όλους.

Ωστόσο, επειδή στην Παναχαϊκή έχουμε δει πολλά να γίνονται και κυρίως αρκετές ανατροπές, καλό θα ήταν να περιμένουμε τις όποιες εξελίξεις, πριν πούμε με βεβαιότητα τι θα συμβεί τελικά.

Επίσης όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Σωτηρόπουλος στον ΣΠΟΡ FM Πάτρας 96,3 στην εκπομπή «Πάμε ΠΑ-ΣΩ» ο Βαλάντης Μπλέτσας χαιρέτησε και θα αποτελέσει παρελθόν.

Ο μέχρι πρότινος γενικός διευθυντής της ΠΑΕ φέρεται να πήγε το πρωί της Παρασκευής (27/10) στα γραφεία και να ανακοίνωσε την απόφαση του στα στελέχη και στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Τι οδήγησε σε αυτή την απόφαση, τι ακριβώς έγινε και όλες οι λεπτομέρειες ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο θεωρείται δεδομένο ότι αυτή η εξέλιξη θα φέρει πολλά σε όλα τα επίπεδα.