Αχαιός Σαραβαλίου: Ένα ακόμα βήμα παραμονής, συνεχάρη τον πρωταθλητή

    Ο Αχαιός Σαραβαλίου πήρε μια μεγάλη νίκη στην έδρα της Α.Ε. Καλαβρυτών και σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα έχει το πάνω χέρι για την παραμονή στην Α΄ Κατηγορία.

    Η ομάδα του Πέτρου Χρηστίοδη, πήρε μεγάλη νίκη κόντρα στα Καλάβρυτα με 1-0 και έχει το πάνω χέρι για την παραμονή στην κατηγορία.

    Πλέον οι “μπλε” κοιτάζουν το παιχνίδι με τον Εθνικό Πατρών στο Σαραβάλι, θέλοντας τη νίκη για να κάνουν αποφασιστικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία.

    Το παιχνίδι μόνο εύκολο δεν θα είναι, ωστόσο άπαντες έχουν την ψυχολογία και την πίστη για το θετικό αποτέλεσμα, ώστε να δώσουν αξία στο διπλό με την Α.Ε. Καλαβρύτων και να πατήσουν… γερά στην παραμονή.

    Ο Ατρόμητος Πατρών κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα στην Α΄ ΕΠΣΑ και η ομάδα του Σαραβαλίου εξέφρασε τα συγχαρητήρια της.

    Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: «Η διοίκηση του Αχαιού αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί τον Ατρόμητο Πατρών για την κατάκτηση του τίτλου στο φετινό πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας. Ευχόμαστε τα καλύτερα και στους αγώνες μπαράζ, ώστε να επιστρέψει η ομάδα στις Εθνικές κατηγορίες».