Πέρασε από το Ρίο και έπιασε και πάλι κορυφή το Ζαβλάνι

Τεράστιο διπλό σημείωσε το Ζαβλάνι για την 4η αγωνιστική των Play Off της Γ’ Κατηγορίας, με την ομάδα του Ανδρέα Σέρρου να κερδίζει μέσα στο Ρίο την μέχρι πρότινος πρωτοπόρο Φλόγα Κάτω Καστριτσίου με 3-2 και να περνάει αυτό στην κορυφή της βαθμολογίας του μίνι πρωταθλήματος των μπαράζ.

Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακό, με αρκετά και όμορφα τέρματα και δύο ομάδες που έπαιξαν για την νίκη, η οποία στην παρούσα φάση των μπαράζ ήταν πάρα πολύ σημαντική.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στον αγώνα, αφού στο 1′ λεπτό ο Χότζα από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Κατσίκη, με τους γηπεδούχους να απαντάνε όταν ο Ζαφειρόπουλος με καταπληκτικό σουτ στο 10’ λεπτό της αναμέτρησης, έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ.

Μάλιστα λίγο μετά είχαν νέες καλές στιγμές με τους Χίνκου και Λάγιο για να διπλασιάσουν τα τέρματα τους, με τον Αγοράκη να λέει “όχι” και στις δύο περιπτώσεις.

Το Ζαβλάνι ανέβασε ρυθμούς, έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Καρπάνο στο 20′ λεπτό, ο οποίος δεν μπόρεσε από το πέναλτι να σουτάρει σωστά και τελικά κατάφερε να ισοφαρίσει στο 25’ λεπτό με το πλασέ του Κωστόπουλου μετά την ωραία πάσα από τα δεξιά του Μπακούρου.

Μάλιστα με την εκπνοή του α’ μέρους, οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλη ευκαιρία για την ολική ανατροπή, με το καλό σουτ του Ασημακόπουλου να περνάει ελάχιστα δίπλα από τα δοκάρια του Κατσίκη.

Με την έναρξη του β’ μέρους και συγκεκριμένα στο 49’ λεπτό, ο Χότζα τροφοδότησε έξοχα τον Παναγιώτη Κωστόπουλο, ο οποίος με ωραίο αριστερό σουτ έκανε την ολική ανατροπή και το 1-2 για το Ζαβλάνι.

Στο 71’ λεπτό ο Καρπάνος εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά και ο Σουλελές με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-3, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν καλή στιγμή στο 78′ λεπτό, με το σούτ του Ζαφειρόπουλου να περνάει λίγο δίπλα από τα δοκάρια του Αγοράκη.

Στο 82′ λεπτό η Φλόγα Κάτω Καστριτσίου κατάφερε να ισοφαρίσει με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ζαφειρόπουλου, στο οποίο υπέπεσε ο Ζησιμόπουλος, με το παιχνίδι να παίρνει μέχρι το τέλος του μια άγρια ομορφιά. Τελικά το 2-3 δεν άλλαξε και το Ζαβλάνι πήρε ένα μεγάλο διπλό μέσα στο Ρίο.

Αποβλήθηκαν με 2η κίτρινη κάρτα οι Κωστόπουλος στο 59’ λεπτό για το Ζαβλάνι και Λάγιος στο 62’ λεπτό για την Φλόγα.

Διαιτήτευσε ο Γιώργος Παπαδόπουλος με βοηθούς του Θεόφιλο Τραγουλιά και Αναστάσιο Παλούμπη.

Επόμενοι αγώνες των δύο ομάδων για την 5η αγωνιστική των Play Off, με το Ζαβλάνι να υποδέχεται την Φλόγα Ροδιάς και την Φλόγα Κάτω Καστριτσίου να φιλοξενείται από την Αργυρά.

Φλόγα Κάτω Καστριτσίου : Κατσίκης, Ε. Κουτσουμπελίτης (65’ Χαϊδας), Μπαντούνας, Βογιατζής (76’ Κατσίκας), Μπουρνάκας, Ι. Κουτσουμπελίτης, Μαυρομμάτης (76’ Ν. Παπαδόπουλος), Παρασκεύοπουλος (46’ Ρήγας), Χίνκου, Λάγιος, Ζαφειρόπουλος

ΑΠΣ Ζαβλάνι : Αγοράκης, Μπαρλής (85’ Μπισμπίκης), Σουλελές (74’ Χριστόπουλος), Ζησιμόπουλος, Γιαχαλής, Μπακούρος, Καρπάνος (90’ Κούντας), Σανδραβέλης, Χότζα, Κωστόπουλος, Ασημακόπουλος