Αχαϊκή: Ισοπαλία με Γαστούνη, έρχονται αποχωρήσεις

Καλή εικόνα είχε η Αχαϊκή στο εκτός έδρα φιλικό με τον Αίαντα Γαστούνης που έληξε 2-2. Οι «κιτρινόμαυροι» προηγήθηκαν δύο φορές με Χάτζι και Πυρρή, όμως τελικά αναδείχθηκαν ισόπαλοι με την τοπική ομάδα.

Στο 4΄ έκλεψε τη μπάλα ο Χατζί και με σουτ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι. Στο 16΄ ο Κουλούρης ισοφάρισε σε 1-1, στο 25ο λεπτό ο Πυρρής από κοντά έκανε το 1-2. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Κουλούρης στο 56ο λεπτό.

Εκτός αποστολής της Αχαϊκής βρισκόταν και ο Γιάννης Παρασκευόπουλος, ο οποίος σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, βρίσκεται προ των πυλών της επιστροφής του στον Αστέρα Αμαλιάδας. Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες του patragoal.gr ο γκολκίπερ Αλέξανδρος Μπαμπούνης είναι πολύ σε ομάδα Β΄ Εθνικής της Κύπρου, ενώ και ο Βαγγέλης Λαθύρης ζήτησε να αποχωρήσει από τα «καναρίνια».

Συνθέσεις:

Αίας (Θ. Ανδριόπουλος): Αντωνόπουλος, Χριστοφοράτος, Βασιλικόπουλος, Βατσής, Παπαχριστόπουλος, Μπαρδούσης, Δούλος, Τσακοπιάκος, Κουλούρης, Κάρδαρης, Μπατζακόπουλος. (Μπουρούκης, Σταθάτος, Μανουσιάδης, Λαγανόπουλος, Σαλίου).

Αχαϊκή (Α. Γαβριλόπουλος): Καραμανλής, Λαζανάς, Ντιόγκο, Ρίλντι, Στανής, Σακελλαρόπουλος, Παπαδόπουλος, Σουρανής, Μπακάλης, Χάτζι, Πυρρής. (Μπουρδέκας, Κούσουλας, Σέμα, Καρράς, Ντρέου, Λαγός, Γερασιμόπουλος).