Καμία μεταγραφή, κανένα θέμα…

Η Παναχαϊκή προετοιμάζεται στο Πήλιο για τη νέα χρονιά, ώστε να δημιουργηθεί ένα σύνολο ικανό για να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2.

Οι “κοκκινόμαυροι” έχουν αφοσιωθεί 100% στο στόχο αυτό και κανένα μεταγραφικό σενάριο, καμία προοπτική για παίκτες και γενικότερα κανένα θέμα πλην της προετοιμασίας δεν συζητιέται. Μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου δύσκολα θα γίνει άλλη προσθήκη (το δώρο του προέδρου), παρότι σήμερα ο “Ελέ” έκανε λόγο για μεταγραφές ενίσχυσης.

Απογοήτευση επικρατούσε και στις τάξεις των παικτών μετά την ήττα από τον ΝΠΣ Βόλο, με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να προσπαθεί να αναπτερώσει το ηθικό των “κοκκινόμαυρων”. Η εμφάνιση ήταν κατώτερη του μετρίου, αλλά μην ξεχνάμε πως η Παναχαϊκή αντιμετώπιζε μια ομάδα σαφώς πιο έμπειρη και πιο έτοιμη. Αυτή η ήττα θέλει σωστή διαχείριση.

Σκυμμένα κεφάλια στα αποδυτήρια, αλλά παρά το αρνητικό αποτέλεσμα το ταλέντο, οι δυνατότητες και η ικανότητα της ομάδας δεν αλλάζουν. Δυσαρέσκεια μπορεί να υπάρχει, αλλά θα υπάρχει και πίστωση χρόνου, τουλάχιστον μέχρι τα τελευταία φιλικά.

Μην ξεχνάμε πως η πατρινή ομάδα βρίσκεται ακόμα σε στάδιο προετοιμασίας και το σημαντικότερο είναι πως θα διαχειριστεί αποτελέσματα, αλλά και να είναι έτοιμη για τα επίσημα παιχνίδια.

Είναι τόσο μεγάλη η πρόκληση φέτος που επισκιάζει τα πάντα και άπαντες γνωρίζουν πολύ καλά πως η Παναχαϊκή εφόσον βρει τη “χημεία” θα είναι το μεγάλο φαβορί.