Αχαϊκή: Φουλάρει μεταγραφικά, «κλείνει» Κοντογιώργη

Η σχετική εξέλιξη, η οποία προέκυψε στο περιθώριο της κλήρωσης της Γ’ Εθνικής, έχει σίγουρα θετικά και αρνητικά για όλες τις ομάδες, αλλάζοντας τον προγραμματισμό τους, ειδικότερα για εκείνες που ξεκίνησαν μια ώρα αρχύτερα την προετοιμασία και θα ήταν έτοιμες ν’ αγωνιστούν, στις 20 του μήνα.

Η Αχαϊκή όμως είναι από τις ευνοημένες ομάδες, αφού καθυστέρησε να ξεκινήσει προπονήσεις, ενώ θα έχει την ευκαιρία να «γεμίσει» το ρόστερ της. Η μετάθεση στην έναρξη του πρωταθλήματος μάλλον κρίνεται ως ένα θετικό σε γενικές γραμμές γεγονός στην Κάτω Αχαγιά, αφού δίνει την ευκαιρία στο σύλλογο να μπορέσει αν μη τι άλλο να πραγματοποιήσει χωρίς προβλήματα τα φιλικά του, αλλά και το μεταγραφικό σχεδιασμό.

Εκτός απροόπτου σήμερα ή αύριο θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του τερματοφύλακα, Γιάννη Κοντογιώργη που έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟ Βάρδας. Ο πατρινός κίπερ είναι γεννημένος στις (21- 10-1997) με ύψος 1,92μ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Κ-20 της Παναχαϊκής, στους Νέους Ηρακλή Θεσσαλονίκης, στο, Μακεδονικό, στον Αχιλλέα Τριανδρία, στην Αναγέννηση Επανομής, ενώ πέρυσι ήταν στον Απόλλων Ευπαλίου.