Α’ ΕΠΣΑ : 2η “στροφή” με δύο μεγάλα ντέρμπι – Το Pre Game της αγωνιστικής

Με την 2η «στροφή» του συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, με 8 αναμετρήσεις να διεξάγονται το Σάββατο και άλλες 4 την Κυριακή.

Για τον α’ όμιλο, ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής στα Ζαρουχλεϊκα ανάμεσα στον Ατρόμητο Πατρών και την Θύελλα Πατρών, δύο ομάδες που στοχεύουν ψηλά και ξεκίνησαν με «εξάρες» τον φετινό μαραθώνιο.

Ο Πανμοβριακός Ριόλου που έχει και φέτος υψηλές βλέψεις, φιλοξενείται στο «Κ. Ζάρρας» από τον Αχαϊό Σαραβαλίου, ο οποίος ξεκίνησε με το «αριστερό» το πρωτάθλημα αλλά διαθέτει καλό ρόστερ και θα ψάξει το «τρίποντο» απέναντι στην ομάδα του Γ. Λαγού.

Στο Δημοτικό Στάδιο της Κ. Αχαϊας, η Αχαϊκή θα υποδεχθεί την Αναγέννηση Πατρών, με στόχο να «ντουμπλάρει» τις νίκες της, μετά το νικηφόρο πέρασμα της από την έδρα των Ροϊτίκων. Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Κ. Θούα θέλει το καλύτερο δυνατό σε μια δύσκολη έδρα, στο 2ο σερί εκτός έδρας δύσκολο παιχνίδι που καλείται να δώσει.

Ο Διαγόρας που ξεκίνησε εντυπωσιακά το πρωτάθλημα, φιλοξενείται στο γήπεδο των Ροϊτίκων από τον Αστέρα Τσουκαλεϊκων, σε ένα παιχνίδι που έχει την μορφή του γειτονικού ντέρμπι.

Στην Παραλία υπάρχει ο αγώνας ανάμεσα στις δύο «Δόξες» της κατηγορίας, αφού αυτή της Παραλίας θα υποδεχθεί την αντίστοιχη των Νιφορεϊκων. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν αρνητικά το πρωτάθλημα δεχόμενοι έξι τέρματα από την Θύελλα Πατρών, την στιγμή που η ομάδα των Νιφορείκων πέτυχε μεγάλη νίκη απέναντι στον Αχαίό Σαραβαλίου.

Στο Λάππα ο Ατρόμητος θα ψάξει «αντίδραση» μετά το άσχημο αποτέλεσμα στα Βραχνεϊκα απέναντι στην ΑΕ Ροϊτίκων, η οποία και αυτή ξεκίνησε με ήττα απέναντι στην Θύελλα Πατρών.

Για τον β’ όμιλο, ξεχωρίζει το μεγάλο βραδινό ντέρμπι των Προσφυγικών ανάμεσα στο Πάτραι και τον Άρη Πατρών, δύο ομάδες που στοχεύουν στον πρωταθλητισμό και ξεκίνησαν με το δεξί, πετυχαίνοντας ευρείες νίκες.

Ο Εθνικός Πατρών που πέρασε με επιβλητικό τρόπο από τα Καλάβρυτα, έχει ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι, αφού θα κληθεί να αντιμετωπίσει στο γήπεδο της Αγυιάς τον Δαβουρλή Κ92.

Στο «Α. Κάνιστρας», ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου θέλει την πρώτη του νίκη μετά την βαριά ήττα από το Πάτραι, αντιμετωπίζει τον Αχαϊκό που ξεκίνησε νικηφόρα την σεζόν μετά το επιτυχημένο αποτέλεσμα της πρεμιέρας απέναντι στην Νίκη Προαστείου.

Στο Προάστειο, η Νίκη θα υποδεχθεί τον Πήγασο, με τους γηπεδούχους να γνωρίζουν την ήττα στην πρεμιέρα και τον Πήγασο να παίρνει εύκολη νίκη απέναντι στον Δαβουρλή Κ92.

Στο γήπεδο του Ρίου, ο Αετός Ρίου θα φιλοξενήσει την Αιγείρα/Ακράτα, θέλοντας μια καλή εμφάνιση που θα «σβήσει» την εφτάρα της πρεμιέρας απέναντι στον Άρη Πατρών, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα ψάξουν την 2η νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Τέλος στο γήπεδο του Πλαστήρα, η Θύελλα Αιγίου θα φιλοξενήσει τα Καλάβρυτα, με τις δύο ομάδες να θέλουν τους πρώτους τους βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα, αφού αμφότερες ξεκίνησαν με ήττα στην πρεμιέρα.

Αναλυτικά για την 2η αγωνιστική έχουμε :

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Σάββατο 23/9

Δημοτικό Κ. Αχαΐας, 17:00, Αχαΐκή-Αναγέννηση Πατρών, Μπακόπουλος (Γεωργακόπουλος-Τζήκας)

Κ. Ζάρρας (Σαραβαλίου),  17:00, Αχαιός Σαραβαλίου-Πανμοβριακός Ριόλου, Πράνταλος (Ανδριανός-Σωτηρόπουλος)

Παραλίας, 17:00, Δόξα Παραλίας-Δόξα Νιφορεΐκων, Ζήκος (Βασιλόπουλος-Βαρελάς)

Κυριακή 24/9

Ροιτίκων, 17:00, Αστέρας Τσουκαλεΐκων-Διαγόρας Βραχνεΐκων, Οικονόμου (Ωρολογάς-Μάστορας)

Λάππα, 17:00, Ατρόμητος Λάππα 2015-Ροϊτίκων ΑΕ, Χρονάς (Δριβήλας-Θανόπουλος)

Ζαρουχλεΐκων, 17:00, Ατρόμητος Πατρών-Θύελλα Πατρών, Φωκάς (Αβραμοπούλου-Αγγελόπουλος)

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Σάββατο 23/9

Αγυιάς, 17:00, Δαβουρλής K. 92-Εθνικός Πατρών, Γκοτσόπουλος (Αργυρόπουλος-Αγγελόπουλος)

ΕΠΣΑ Α. Κάνιστρας, 17:00, Κεραυνός Αγίου Βασιλείου-Αχαϊκός, Σεσέντος (Ωρολογάς-Τσάκης)

Πλαστήρα, 17:00, Θύελλα Γ.Σ. Αιγίου-Καλάβρυτα, Βαβαρούτας (Θανόπουλος-Ασημακόπουλος)

Νίκης Προαστίου, 17:00 , Νίκη Προαστείου-Πήγασος Μπεγουλακίου, Αντωνίου (Σπυρόπουλος-Χριστόπουλος)

Προσφυγικών,  19:30, Πάτραι Α.Π.Σ.-Άρης Πατρών, Πετρόπουλος (Κακαφώνης-Ζούλης)

Κυριακή 24/9

Ρίου, 17:00, Αετός Ρίου-Αιγείρας Ακράτας ΑΕ, Πετρόπουλος (Σπυρόπουλος-Μαρδάς)