Α.Ε. Ροϊτίκων: Μoναδική αήττητη ομάδα στα πλέι-άουτ

H A.E. Ροϊτίκων είναι η πιο αποτελεσματική ομάδα των πλέι-άουτ, καθώς στις έξι αναμετρήσεις μετρά τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες, ενώ αγνοεί εδώ και αρκετά παιχνίδια τη λέξη ήττα.

Άπαντες στον σύλλογο μετά την ισοπαλία (3-3) κόντρα στον Πήγασο, έχουν στρέψει την προσοχή τους στο παιχνίδι με την Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας, έχοντας έναν και μοναδικό στόχο τη νίκη.

Μπορεί το σύνολο του Χρήστου Τσίκα να “έχασε” το πάνω χέρι ως το τέλος, ωστόσο κανείς δεν το σκέφτεται, αφού η ομάδα θα παίξει για το τρίποντο, ώστε να τελειώσει την δουλειά που άρχισε το καλοκαίρι.

Ο έμπειρος τεχνικός ζητάει συγκέντρωση και ηρεμία στους παίκτες όλη την εβδομάδα, ώστε να αποβάλουν το όποιο άγχος έχουν.

Μπορεί η Α.Ε. Ροϊτίκων να είναι νεοφώτιστη στην κατηγορία, ωστόσο απέδειξε ότι μπορεί να κοιτάξει στα μάτια κάθε αντίπαλο. Η σεζόν φυσικά και είναι επιτυχημένη και πλέον άπαντες θέλουν να βάλουν ένα γλυκό επίλογο στη σεζόν πριν πουν καλό καλοκαίρι.

Για να γίνει αυτό θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας το προσεχές Σάββατο και να κερδίσει την Θύελλα Αιγίου στην έδρα της. Σίγουρα τα παιχνίδια κρύβουν παγίδες και δυσκολίες, όμως η ομάδα του Τσίκα έχει αποδείξει ότι αν είναι σε καλή ημέρα δεν έχει να φοβηθεί κανέναν και αυτό θα επιδιώξει στα δύο τελευταία ματς.