Ηρακλής Πατρών: “Δόξα και τιμή στην επιτροπή του πρωταθλήματος”

Νέα απάντηση – ανακοίνωση του Ηρακλή Πατρών στην ΕΠΣ Αχαΐας:

“Ο πανικός είναι ο χειρότερος ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Αναφέρεται ως κατάπτυστη η ανακοίνωση μας που αποκαλεί εξυγιαντη τον κ. Σταύρο Θεοδωροπουλο και κρούει τον κώδωνα του κίνδυνου περί προστασίας του ηθικού και του είθισται που επικαλειτε η ενωση μας.

Με μεγάλη μας ικανοποίηση η ένωση, όρισε τελικά τα παιχνίδια την ίδια μέρα και ώρα προφυλλασοντας το δίκαιο και την διοργάνωση.Εμεις ποτέ δεν υιοθετησαμε την άποψη ότι ο αρχικός ορισμός του αγώνα Απόλλων Εγλυκαδος-Ηρακλης έγινε με πρόθεση. ούτε καν τις διαμαρτυρίες της αθλητικής κοινότητας όταν την 1η Απριλίου 2023 ο αντιπρόεδρος τη ΕΠΣΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Απόλλωνα Εγλυκαδος Στ Θεοδωροπουλος εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησε να προπηλακίσει το διαιτητή της συναντησης με τον Αετό Πατρών.

Εμεις μεταφέραμε τα πικρόχολα σχολια και διάφορους συνειρμούς από το περιβάλλον του ερασιτεχνικου ποδοσφαίρου, καθώς είμαστε εμπλεκομενοι.
Δόξα και τιμή στον αντιπρόεδρο και σε όλη την επιτροπή πρωταθληματος. Ακομα και αυτό το λεπτό θέμα το διευθετησε εγκαίρως Καλό Πάσχα σε όλους
“.

Εκ του Δ.Σ.