Α.Ο. Τριταίας: «Αφήστε μας, να χαρούμε το χόμπι μας σεβαστείτε μας»

Πολλά παράπονα από τη διαιτησία της αναμέτρησης με τον Αχαϊκό έχει η διοίκηση του Α.Ο. Τριταίας, βγάζοντας μάλιστα και ανακοίνωση:

Πολλά παράπονα από την απαράδεκτη διαιτησία του αγώνα με τον Αχαϊκό έχει ο Τριταιϊκός και ειδικά από τον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Βαβαρούτα και τον πρώτο βοηθό κ. Ωρολογά! Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης έδειξαν τις διαθέσεις τους μην αφήνοντας την ομάδα μας να διεκδίκηση κάτι από το παιχνίδι και τα διατήρηση τις οποίες ελπίδες έχει για την είσοδο στα μπαράζ ανόδου!

Αρχικά και ενώ το σκορ ήταν 2-0 υπέρ της ομάδας του Αχαϊκού ακυρώνει γκολ της ομάδας μας ρωτώντας τον διαιτητή τι έδωσε η απάντηση του ήταν ή άουτ ή οφσάιντ, είναι δυνατόν δεν ήξερε τι είχε δώσει. Στο 70ο λεπτό περίπου της αναμέτρησης παίχτης της αντίπαλης ομάδας κόβει αντεπίθεση μας κάνοντας φάουλ ο συγκεκριμένος παίχτης είχε κίτρινη και ο κ. Βαβαρούτας δεν του έβγαλε την δεύτερη κίτρινη κόκκινη με το σκορ στο 4-3.

Στο 75ο λεπτό και μετά από εκτέλεση κόρνερ παίχτης μας προσπάθησε να πάρει την κεφαλιά, αλλά ο αντίπαλος αμυντικός παρεμπόδισε τραβώντας του την φανέλα καθαρό πέναλτι στο οποίο ο κ. Βαβαρούτας έκλεισε τα μάτια και σαν να μην έφτανε όλο αυτό στο 90ο λεπτό ο κ. Ωρολογάς δεν σηκώνει την σημαία του για οφσάιντ το οποίο φαινόταν με γυμνό μάτι και έτσι προήλθε το πέναλτι από το οποίο το σκορ έγινε 5-3!

Είναι το δεύτερο παιχνίδι στο οποίο ο κ. Βαβαρούτας έχει άσχημη για να μην πούμε εχθρική διαιτησία απέναντι στην ομάδα μας και για τον λόγο αυτό θα ζητήσουμε από την αρμόδια επιτροπή να μην σφυρίζει πάλι παιχνίδι της ομάδας μας ο συγκεκριμένος διαιτητής! Αφήστε μας να χαρούμε το χόμπι μας σεβαστείτε μας”.