Α.E. Φοίνικα/Ζήριας: Σε απόσταση αναπνοής, έκοψε την πίτα της

Εύκολη επικράτηση για την Α.Ε. Φοίνικα/Ζήριας με 4-0 επί των νεανικών Πετεινών το περασμένο Σάββατο. Στο 4΄ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους ο Γιώργος Καραΐνδρος με κεφαλιά, ύστερα από κόρνερ του Καυγά.

Ακολούθησε το δοκάρι του Χρυσανθόπουλου στο 20΄ και το 2-0 από τον Εργκι στο 38΄ από την κάθετη πάσα του Γ. Καραΐνδρου. Πριν το φινάλε του ημιχρόνου ο Δ. Καραΐνδρος με κεφαλιά αξιοποίησε με κεφαλιά γκολ στο 43΄ το φάουλ που εκτέλεσε ο Καυγάς.

Το τελικό 4-0 για τους γηπεδούχους, διαμορφώθηκε από τον Καυγά στο 77΄ που πήρε πάσα από τον Γλωσσίδη.

Φοίνικας / Ζήριας (Θ. Νταγιούκλας): Καρέλας, Φίλιας (60΄ Γλωσσίδης), Φραντζής (46΄ Λούλια), Ραυτόπουλος (80΄ Αναστόπουλος), Κουκίδης (70΄ Βεΐζι), Χρυσανθόπουλος, Νικολακόπουλος, Γ. Καραΐνδρος, Δ. Καραΐνδρος, Καυγάς, Εργκι.

Παράλληλα, η φιλόδοξη πρωταθλήτρια του Β΄ Ομίλου την περασμένη εβδομάδα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στην ταβέρνα “Επιστροφές” στον Καραμπούλα μέσα σε ένα ζεστό οικογενειακό κλίμα. Σύσσωμη η διοίκηση ευχήθηκε υγεία και επίτευξη των στόχων ενώ οι δύο τυχεροί που βρήκαν το φλουρί ήταν οι Στάθης Κουκίδης και Χρήστος Αναστόπουλος.