Μπαίνουν Μπαρέ – Μπαξεβάνος, «οκ» η Παναχαϊκή αν ζητήσουν εισιτήρια!

Μετά το ρεπό της Δευτέρας, επιστροφή χθες στις προπονήσεις για τους παίκτες της ομάδας της Πάτρας.

Η προετοιμασία ενόψει του σημαντικού εντός έδρας αγώνα με τον Τηλυκράτη, για την 19η αγωνιστική της Super league 2 ξεκίνησε, υπό τις οδηγίες του προπονητή, Γιάννη Τάτση.

Άπαντες έδωσαν το «παρών» πλην των τραυματιών Ιατρούδη (ατομικό), Ολιβέιρα (ατομικό), Λ. Μικέ (ατομικό), Μ. Μικέ αλλά και του Μπάρετ που ταλαιπωρείται από ίωση και αναμένεται σήμερα να ακολουθήσει κανονικά το πρόγραμμα.

Αντίθετα επέστρεψε σε αυτές ο Τραορέ, ενώ ο Μπαξεβάνος έκανε μέρος της προπόνησης και όλα δείχνουν ότι θα υπολογίζεται από τον Γιάννη Τάτση για το προσεχές παιχνίδι.

Η σημερινή προπόνηση θα πραγματοποιηθεί το πρωί στο χώρο του Πανεπιστημίου.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή έκανε γνωστό ότι είχε στείλει αίτημα έτσι ώστε να μεταφερθεί η μέρα διεξαγωγής του ματς με τον Τηλυκράτη Λευκάδας από το Σάββατο (17/2), την Κυριακή (18/2).

Αυτό σύμφωνα με την ΠΑΕ δεν έγινε αποδεκτό από τον Τηλυκράτη. Παράλληλα αν ζητηθεί από την ομάδα της Λευκάδας η παρουσία φιλάθλων θα δοθούν εισιτήρια.

Η ανακοίνωση:

«TO ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ- ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ, ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ.

Παρά το αίτημα που υπεβλήθη από την ΠΑΕ Παναχαϊκή για αλλαγή της ημέρας διεξαγωγής του αγώνα της 19ης αγωνιστικής, με την ΠΑΕ Τηλυκράτης, από Σάββατο (17/2) σε Κυριακή (18/2), η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί τη μέρα που αρχικά έχει οριστεί (17/2, 3μ.μ.), καθώς οι φιλοξενούμενοι δεν συναίνεσαν.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή είναι υπερ της μετακίνησης των φιλάθλων και εφόσον δεχτεί αίτημα από την ΠΑΕ Τηλυκρατης θα γίνει αποδεκτό.»